Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Advertentie trouwkaarten bestellen

Een tijdje geleden kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor trouwkaarten bestellen’ tegen, van De Familiedrukker. Om een een of andere reden kom ik die advertentie al enige tijd tegen. Heel toevallig zat ik vorige week al op hun website omdat wij gingen zoeken naar trouwkaarten, voor ons huwelijk. Dat zal waarschijnlijk de reden zijn dat ik die advertentie elke keer tegen kwam. Maar nu vonden wij dat wij toch wel eens een knoop moesten gaan doorhakken. En gaan kiezen voor een trouwkaart. Daarom hebben wij erop geklikt en gingen we naar de website toe van De Familiedrukker.

Welke trouwkaarten bestellen?

Voor trouwkaarten bestellen leek het in ieder geval duidelijk te zijn dat we bij De Familiedrukker moesten zijn. Want wat hebben zij veel trouwkaarten zeg! En van vele verschillende merken. Waaronder van het bekende merk Belarto. En wij hadden ons er al een beetje in verdiept. Toen kwamen wij erachter dat we die trouwkaarten toch wel het mooist vonden! Maar er waren nog zo veel verschillende soorten… Allemaal verdeeld over verschillende collecties. Zodoende kwamen wij op een trouwkaartje terecht die heel veel rust uitstraalde. Precies iets wat wij zochten! Daarom hebben wij uiteindelijk dan ook voor die gekozen. Al snel werd er contact met ons opgenomen door De Familiedrukker. Wij hadden namelijk gevraagd om een proefexemplaar. Want dit moet natuurlijk wel iets zijn wat wij daadwerkelijk mooi vinden! En niet alleen maar kiezen op basis van een foto.

Drukken

Toen de trouwkaart binnen kwam vonden wij die direct hartstikke mooi! Daarom hebben wij dan ook gebeld naar De Familiedrukker toe en aangegeven dat wij inderdaad voor deze gaan. Vervolgens hebben wij samen overlegd voor de tekst en werd die er al snel op alle exemplaren gedrukt.

En wij zijn er hartstikke blij mee! Ook iedereen aan wie wij de trouwkaarten geven, reageren erg enthousiast. Voor trouwkaarten bestellen verwijzen wij jou dan ook graag door naar De Familiedrukker.