Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

50 jaar getrouwd

Voor 50 jaar getrouwd zocht ik een leuk en origineel cadeau. Uiteindelijk heb ik die in de vorm van Jilster gevonden. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit! Niet alleen hoe ik op Jilster ben gekomen en wat het cadeau precies is. Maar ook aan wie ik het zal gaan geven.

Ideeën 50 jaar getrouwd

Namens alle kleinkinderen willen wij voor het 50 jaar getrouwd zijn van onze opa en oma graag een heel leuk cadeau geven. En dus zijn wij op een avond allemaal bij elkaar gekomen en zijn we gaan zoeken naar leuke ideeën. Al snel kwamen wij op de website van Jilster terecht, nadat we gingen Googelen op ‘50 jaar getrouwd’. Daar zagen we het originele cadeau om samen een tijdschrift te gaan maken. Daar konden wij dan allerlei afbeeldingen en leuke teksten in plaatsen van verhalen die wij bijvoorbeeld niet meer zullen vergeten. En meegemaakt hebben met onze opa en oma. Daarnaast bedachten wij direct om ook onze ouders er dan wat in te laten schrijven. Zo moest het wel een fantastisch cadeau gaan worden voor het 50 jarige huwelijk. Wij zijn dan ook direct begonnen met het verdelen van de taken en zijn aan de slag gegaan. Al snel stroomden de teksten voor in het tijdschrift binnen. Echt heel leuk om te zien hoe iedereen hier direct mee aan de slag ging!

Het tijdschrift

Vervolgens is alles in elkaar gezet en zijn er hele mooie ontwerpen gemaakt. Daardoor krijgt het echt een heel professioneel uiterlijk! Gelukkig is een van ons namelijk voor zijn werk altijd bezig met het ontwerpen van magazines. Dat kwam dus heel mooi uit.

En het eindresultaat is geweldig geworden! Ook kwalitatief heel erg goed geprint. Op de dag van het 50 jarige huwelijk waren onze opa en oma dan ook heel erg blij met het cadeau.