Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Wittere tanden krijgen met de beste tandenbleekset

In slechts een paar stappen wittere tanden krijgen? Het kan met deze kwalitatief goede tandenbleekset

In slechts een paar stappen de tanden witter maken? Het kan met de beste tandenbleekset van Witter Gebit. U ontvangt alle benodigde tools in een handig pakket, zodat u direct aan de slag kunt gaan met het bleken. Het bleken is veilig, effectief en voor zowel de beginner als de ervaren beauty professional een erg slimme keuze. Start u binnenkort ook met het bleken van de tanden in uw eigen vertrouwde omgeving?

Kies voor wittere tanden thuis en voorkom reistijd en geld in een salon

Met de Witter Gebit™ Tandenbleekset is het bleken van de tanden thuis een fluitje van een cent. Kies voor wittere tanden thuis en voorkom reistijd en geld in een salon. Het enige dat u hoeft te doen, is de gel aan te brengen in het mondstuk, het apparaat op het gebit zetten en met behulp van de LED-verlichting de gel het werk laten doen.

Zelf tanden bleken? U profiteert van tot wel acht tinten witter in zes dagen

Zelf tanden bleken? U profiteert van tot wel acht tinten witter in zes dagen. Hoe witter u graag de tanden wilt hebben, des te vaker u de tanden moet bleken. Let er echter wel op dat dit over een termijn van maximaal zes dagen plaats mag vinden.

De beste tandenbleekset bevat een whitening gel van extreem hoge kwaliteit

De Witter Gebit™ Tandenbleekset bevat een 3-in-1 whitening-gel van extreem hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een perfect resultaat en de behandeling is ook nog eens erg veilig om uit te voeren.

De tandenbleekset kopen in een professionele webshop

De tandenbleekset kopen in een professionele webshop verloopt altijd erg gemakkelijk. De set ontvangt u snel in huis en bleekt de tanden op de best mogelijke en de meest veilige manier. Kijk op wittergebit.nl voor meer informatie.