Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Geniet van een screen op maat

Een zonnescreen op maat kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Vooral niet met de webwinkels van tegenwoordig. Daar vind je namelijk screen die je eenvoudig op maat kunt samenstellen. Maatwerk gaat niet alleen over de maatvoering, maar ook over de opties die je kunt kiezen.

Daarom wordt maatwerk nog weleens verkeerd begrepen en de twijfel is erg goed te begrijpen. Ga je screens kopen, dan ontkom je er niet aan dat je met maatwerk te maken krijgt. Bij webwinkels begint het hele bestelproces dan ook met het invoeren van de benodigde maten.

Hoe worden screens maten doorgegeven

Het opmeten van een screen, werkt hetzelfde als bij een rolluik. Namelijk door het opmeten van de breedte en hoogte. Opmeten doe je “in de dag” of “op de dag”. Hoe je dit doet, vind je op verschillende websites, maar ook op bijvoorbeeld YouTube.

Het doorgeven van de juiste maten is belangrijk, vooral wanneer je besluit om je bestelling online te doen. Dit komt doordat webwinkels vaak moeite hebben om producten met verkeerd opgegeven maten terug te nemen. En dan met name wanneer een klant de verkeerde maten heeft doorgegeven. Dit komt doordat het dan lastig kan worden om een screen weer opnieuw te verkopen aan iemand die precies dezelfde maten nodig heeft.

Zonnescreen op maat samenstellen

Screens op maat bestellen gebeurt meestal door middel van een offertesysteem. Wanneer je online een screen wilt kopen, dan krijg je meestal eerst een offerte, die je dan moet bevestigen. Gelukkig is dit niet overal zo en zijn er ook bedrijven waarbij je direct kunt bestellen en ook direct de uiteindelijke prijs doorkrijgt!

Een screen op maat samenstellen doe je door de kleuren uit te kiezen, evenals de opties zoals bediening, soort screen en uiteraard de maten. Weet jij al precies wat je wilt kopen? Dan kun je online meestal wel een goede deal scoren, hier zijn verschillende webwinkels voor en vaak met erg aantrekkelijke prijzen en gericht op doe-het-zelvers!

Hulp nodig bij het kopen van een screen?

Heb je hulp nodig bij het kopen van een screen? Wij hebben het grootste assortiment screens van Nederland en kunnen je er dan ook alles over vertellen. Neem even contact met ons op en kom meer te weten over screen zonwering en de mogelijkheden!