Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Een goede frisse start

Een geweldige online personal shopper, dat klinkt toch als muziek in je horen? Hoe fijn is het dat er iemand met je mee gaat de stad in die alles afweet van de nieuwste trends. Daarnaast weet diegene ook precies wat voor kleding en kleuren bij jou passen. Het is dus een garantie dat je goed geslaagd naar huis gaat en miskopen zullen verleden tijd zijn! Natuurlijk zal de online personal shopper luisteren naar jouw wensen en eisen. Als jij niet van jurkjes of rokjes houdt dan zal je ook niet worden opgedragen. Met een toffe broek kan je namelijk ook een hele leuke outfit maken.

Online of fysiek?

Mocht je het niet prettig of handig vinden om met iemand de stad in te gaan, dan is er ook de mogelijkheid om het online te doen. De online personal shopper zal dan online kleding voor je scoren of het in de winkel halen en het naar je toe sturen. Op die manier hoef je de deur niet uit en krijg je toch nieuwe outfits en adviezen binnen. Toch zouden we je aanraden om wel de stad in te gaan, het is ook nog eens extra gezellig. Niet alle kleuren doen iedereen goed. Het is daarom handig om te weten welke kleuren je laten stralen en welke je eigenlijk teniet doen.

Een nieuwe jij

Na een dagje met de online personal shopper weet je precies wat voor jou werkt en wat niet. Je kan dus alle kleding waarvan je weet dat het eigenlijk niks voor je is uit je kledingkast werpen. Wellicht kan je je kleding nog verkopen voor een leuk prijsje, dan kan je daar weer nieuwe kleding van halen met de tips die je hebt gekregen. Natuurlijk is het ook een optie om je kleren te doneren, maar gooi ze vooral niet weg. Ga jij de uitdaging aan om te zoeken naar de nieuwe jij? Een outfit waar je je comfortabel en mooi in voelt kan alles veranderen!