Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Onmisbaar in een hotel

Een eigen deurhanger maken is super leuk. We weten allemaal wat een deurhanger is, maar toch worden ze amper nog gebruikt. Als je eigenaar bent van een hotel dan weet je vast dat dat de wereld is waar deurhangers nog wel regelmatig voorkomen. Door middel van de deurhanger laat je zien aan de schoonmaakster of ze binnen kan komen en of je wil dat ze je kamer tussendoor een keer schoonmaakt. Het is dus een ideale manier om van buiten af te communiceren over je wensen. Je zit immers niet de hele dag in het hotel, dus ze kan het niet de hele dag aan je vragen.

Aangepast naar jouw wensen

Zoals net al genoemd werd is het in een hotel dus erg handig om deurhangers te hebben. Bij ons kan je die deurhanger zelf maken. Je kan zelf de kleuren en het ontwerp kiezen waardoor je de stijl ervan precies kan aanpassen aan de stijl van je hotel. Zo past alles mooi in het kleurenschema en geef je een luxe uitstraling door geen kant en klare deurhangers te hebben. Het kan zo gek als je het zelf wil. Je kan je logo toevoegen, vakjes er op laten maken zodat de bezoekers kunnen aankruisen wat ze willen of de menukaart laten zien.

Voor eigen gebruik

Het is ook geinig om een deurhanger te maken voor jezelf of een vriend. Als je moeder vaak binnenkomt zonder te kloppen dan kan dat ontzettend irritant zijn. Met een gepersonaliseerde deurhanger kan je haar laten weten dat ze niet binnen kan komen. Je zou er bijvoorbeeld op kunnen zetten dat ze op een later moment terug moet komen. Als je vanuit huis werkt is een eigen deurhanger een goede manier om te laten zien dat je aan het werk bent en ze dus niet zomaar de deur open kunnen gooien. Je zou dan op de deurhanger ‘niet storen’ of ‘ik ben aan het werk’ kunnen laten drukken.