Holland winkelt
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease

Private lease is bezig aan een opmars
Een auto kopen, of het nu een nieuwe auto of een occasion is, is een fenomeen dat steeds meer uit de tijd raakt. Een groeiend aantal autorijders kiest ervoor om een auto te delen of gaan voor private lease, voor een langere of kortere periode. Met name private lease is de laatste jaren bezig aan een stevige opmars in de autowereld. En daar zijn goede redenen voor, want het prive leasen van een auto heeft meer voordelen dan je op het eerste gezicht zou denken.

Wat heeft prive leasen zoal voor voordelen?
Waarom zou u kiezen voor een privéauto leasen? Als bekendste pluspunten van prive leasen gelden:

  • U zit niet met het probleem dat u een flinke smak geld moet investeren om een auto te kopen. Dit geldt ook voor tweedehands auto’s, die vaak ook een behoorlijk geldbedrag vereisen bij aankoop. Uw private lease auto kunt u dus ook zonder spaarrekening direct regelen.
  • Er is qua leaseauto’s een enorme keuze bij garages of leasebedrijven. Meestal kunt u kiezen uit diverse merken en uiteenlopende modellen. 
  • Met een goede leaseauto heeft u de garantie dat u altijd in een nieuw model rijdt. Daarom kiezen veel zzp-ers voor private lease: ze rijden voordelig in een nagenoeg nieuwe bolide!
  • U krijgt maandelijks een totaalfactuur, waar alle onkosten van uw leaseauto in zijn verwerkt. Dat betekent dat u een perfect overzicht heeft van de kosten. Het leasebedrag per maand bestaat uit de autokosten, de verzekeringskosten, apk en reparatiekosten, de wegenbelasting, enzovoorts. Het enige dat u zelf moet ‘bijleggen’ zijn de tankkosten.


Bij XLeasy least u voordelige, veilige en betrouwbare nieuwe auto’s

Voor scherp geprijsde leaseauto’s kunt u terecht bij dé aanbieder van prachtige merkauto’s: www.xleasy.nl. Bezoek onze website en laat u verrassen door ons grote aanbod!