Holland winkelt
Image default
Auto’s en Motoren

Aan de slag: zo maak je je automatten schoon

Ga jij het interieur van je auto opfrissen? Dan hebben je automatten speciale aandacht nodig. Deze trouwe onderzetters voor je voeten zijn dé helden die je auto beschermen tegen alle vormen van vuil. Van regenspetters en modder tot gevallen bladeren, ze waken over je auto en voorkomen roest en andere beschadigingen. Maar als ze vies worden of versleten zijn, bieden ze geen bescherming meer.

In dit artikel ontdek je hoe je je automatten weer als nieuw krijgt, of wat te doen als ze aan vervanging toe zijn. Lees daarom snel verder!

Zo maak je je automatten schoon:

  • Haal de automatten uit je auto;

  • Stofzuig de bodem van de auto zorgvuldig, inclusief de ruimtes onder de pedalen en stoelen;

  • Reinig de automatten met water en zeepsop;

  • Spoel al het zeepsop grondig uit de matten;

  • Laat de matten volledig drogen, bij voorkeur in de zon;

  • Plaats de matten weer terug in de auto.

Waar koop je nieuwe automatten?

Zijn je automatten aan vervanging toe? Wanneer ze versleten zijn, is schoonmaken alleen niet meer genoeg. Het is dan aan te raden om nieuwe matten te bestellen. Via een online winkel zoals MijnAutomatten.nl kun je gemakkelijk nieuwe matten kopen. Kies het materiaal dat aan jouw behoeften voldoet en selecteer een kleur die bij je past. Nadat je je voorkeuren invoert, worden de matten op maat gemaakt voor jouw auto en ontvang je ze binnen vijf tot acht werkdagen bij je thuis. Op deze manier krijg je moeiteloos nieuwe automatten die perfect bij je auto-interieur aansluiten.

Waarom automatten kopen op MijnAutomatten.nl?

MijnAutomatten.nl biedt meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van automatten van rubber en tapijt voor elk type auto. Het team van specialisten in de moderne fabriek in Genemuiden zorgt voor een snelle en nauwkeurige productie van iedere bestelling. MijnAutomatten.nl gebruikt uitsluitend hoogwaardig tapijt van Nederlandse leveranciers, wat zorgt voor een frisse en nieuwe uitstraling van je auto-interieur. Neem een kijkje op www.MijnAutomatten.nl en bestel vandaag nog jouw op maat gemaakte automatten.