Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een fijne vergaderruimte midden in de natuur in de buurt van Tilburg

De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek is een zeer geschikte locatie om een vergadering, een andere zakelijke bijeenkomst of een evenement te organiseren. Deze locatie bevindt zich midden in de mooie natuur van Noord-Brabant en is zeer geschikt voor evenementen met grotere groepen. Ook is er een restaurant. Wanneer u als toerist in de buurt verblijft of er toevallig langskomt, kunt u hier genieten van een heerlijk hapje en drankje. Natuurlijk zijn ook mensen die in de buurt wonen van harte welkom. De Nieuwe Hoef is de hele week open voor groepen en voor passanten zijn ze op zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur geopend.

Een ruime vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien

Wanneer u eens niet op kantoor wilt vergaderen, maar op zoek bent naar een externe locatie voor een vergadering voor u en uw collega’s, dan is deze plek zeer geschikt. Deze vergaderruimte nabij Tilburg is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een vergadering. Uiteraard staan er tafels en stoelen, maar ook voor overige benodigdheden, zoals een beamer en projectiescherm, kan gezorgd worden. De vergaderruimte in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, is geschikt voor maximaal 25 personen. Na afloop van de vergadering of tijdens de pauze kunt u in het restaurant genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak. Ook kunt u tussendoor een rustgevende wandeling maken in de mooie natuur.

Reserveer de vergaderzaal eenvoudig online

Wilt u deze vergaderruimte nabij Tilburg reserveren, zodat u zeker weet dat de gewenste datum nog beschikbaar is? Doe dit dan eenvoudig online of neem telefonisch contact op met de medewerkers van De Nieuwe Hoef. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden en voorzieningen, kunt u contact met hen opnemen. Zij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw vergadering volledig naar wens verloopt.

https://nieuwehoef.nl/