Holland winkelt
Image default
Zakelijk

Vergadertafel tweedehands kopen

Nu dat de corona pandemie steeds meer dingen toelaat zal je ook zien dat mensen weer naar kantoor komen om te werken. Het thuiswerken is niet meer verplicht, maar toch kiezen veel bedrijven er alsnog voor om een gedeelte van het team thuis te laten werken. Wanneer je dan naar kantoor komt zal je geheid een vergadering of meeting hebben om eventuele punten te bespreken. Hiervoor is een vergadertafel belangrijk om te hebben. Je wilt immers het gehele team aan deze tafel hebben zitten om een meeting te houden.

 

Wanneer het team iets groter is kan je kiezen voor een grote vergadertafel tweedehands. Maar waarom eigenlijk tweedehands? De kosten voor nieuw meubilair kan behoorlijk hoog oplopen. Hierdoor zijn tweedehandse vergadertafels zeer interessant om te overwegen. Niet alleen zullen de kosten hierdoor wat lager uitvallen. Het ziet er ook nog eens uit als nieuw! Mauron in Nijmegen maakt alleen gebruik van refurbished meubilair wat perfect past binnen een bedrijf.

 

Niet alleen een vergadertafel vind je hier 

In de showroom van Mauron heb je voldoende keuze om al de tweedehands kantoormeubelen te bekijken. Van een bureaustoel tot aan een complete werkplek kan je hier bestellen. Niet alleen profiteer je van een geweldige service, ook kan het geheel op locatie bezorgd wordt én gemonteerd!  

Wanneer je op zoek gaat naar een bureaustoel wordt er geadviseerd om het eerst te testen voor de beste keuze. Jij zit er immers niet op te wachten dat je uiteindelijk stoelen besteld die helemaal niet lekker zit.