Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Wat is er allemaal te doen in Voorburg

Wat is er allemaal te doen in Voorburg

Ga je een dagje uit naar Voorburg? Dan wil jij vast weten wat er in deze leuke stad allemaal te doen is. Gelukkig is er genoeg te doen in Voorburg en omgeving, je hoeft je dus niet te vervelen.

Neem een taxi in Voorburg

Als jij Voorburg wilt verkennen zonder te verdwalen met het openbaar vervoer, dan is het een goed idee om taxi Voorburg in te schakelen. Taxi Voorburg kan jou dan namelijk zelfs advies geven, als je niet weet wat de beste plekje zijn bijvoorbeeld. Laat je inspireren door een local en schakel taxi Voorburg in!

Bezoek de houtzaag molen

Houtzaagmolen De Salamander, is een unieke houtzaagmolen dat nog altijd volledig in bedrijf is. Molengidsen leiden je rond en vertellen je over de geschiedenis en de werking van de molen. Iedereen, jong en oud kan genieten van de molen die op de wind boomstammen van verschillende soorten hard hout, zoals eiken en iepen tot planken zaagt. Dit hout is bestemd voor onderhoud van de molen en voor de verkoop aan particulieren en meubelmakers etc.

Het Swaensteyn museum

Wil je hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur in Voorburg bezoeken? Dan moet je Huygens Swaensteyn bezoeken. Het museum is in het Notarishuis in de Herenstraat gevestigd. In een van de oudste gebouwen in het Huyenskwartier van Voorburg.

Ieder jaar zijn hier tenminste vier tijdelijke tentoonstellingen te bewonderen. Daarnaast is er in Huygens Swaensteyn ook aandacht voor de Romeinen en Forum Hadrini en het bijzondere leven van Oranje prinses Marianne.

Vlinders aan de vliet, de mooie vlindertuin

Houdt jij van mooie vlinders? Bezoek dan deze mooie vlindertuin. Het is weliswaar een beetje knus maar er zijn toch ontzettend veel mooie en bijzondere vlinders in deze vlindertuin te bewonderen. Je zal gegarandeerd je ogen uitkijken aan de prachtige flora en fauna die hier te vinden is.

https://denhaagtax.nl/taxi-voorburg