Holland winkelt
Image default
Woningen

Zoekt u een modern elektrisch vloerluik? Profiteer dan van veel voordelen!

De ruimte in huis zo optimaal mogelijk benutten is in Nederland belangrijk. Immers: ons land is behoorlijk dichtbevolkt, waardoor grond duur is. Om dit reden is het slim om ook uw kelderruimte goed te benutten. Bijvoorbeeld door deze om te bouwen tot wijnkelder of extra ontspanningsruimte. Bij de verbouwing van de kelder krijgt u ook te maken met het kiezen van een geschikt vloerluik. Het is aan te raden om hierbij te kiezen voor een elektrisch vloerluik plaatsen. Elektrische vloerluiken hebben namelijk een aantal boeiende voordelen, die de de standaard (houten of stalen) vloerluiken van enkele decennia geleden niet hadden. Welke pluspunten zijn dat zoal?

 

Een elektrisch vloerluik is erg eenvoudig te bedienen

Het belangrijkste voordeel van een elektrisch vloerluik is zonder twijfel de eenvoudige bediening. Luiken zijn doorgaans zwaar en lomp, dus is het heerlijk als u met een druk op de knop het luik open en dicht kunt doen. Er hoeft niet gesjord te worden met een zwaar luik, wat natuurlijk beter is voor uw rug en/of armen. Daarbij is het aangenaam dat het luik op afstand bediend kan worden, via een afstandsbediening of vaste knop. Het gemak dient hier de mens.

 

Diverse soorten en stijlen elektrische vloerluiken

Als u een wijnkelder heeft, kan het erg fraai zijn om een glazen elektrisch vloerluik te installeren. Via het glas kunt u dan de wijnkelder inkijken, wat een luxueuze uitstraling geeft. Het glas is uiteraard sterk genoeg om met meerdere personen op te staan, dus de veiligheid is gegarandeerd. Naast glas zijn tal van andere fraaie afwerkingen mogelijk. Zo zijn er stalen vloerluiken, maar ook elektrisch bedienbare luiken met een houtlook. Er is dus volop keuze!

 

Verbaas u over de mogelijkheden

Ga ook voor het comfort dat een elektrisch vloerluik te bieden heeft. Bekijk nu onlinede modellen en bestel uw vloerluik op maat via ons!