Holland winkelt
Image default
Woningen

Slimme duurzaamheid met de DAT-Aparici ECO smart

Duurzaam en slim verwarmen met de elektrische boilers van DAT.

 

Wilt u verduurzamen en op een slimmere manier uw water verwarmen? Dat kan nu met de nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers.

Deze elektrische boilers zijn uitgerust met een smart controller die de eerste zeven dagen uw persoonlijke verbruik meet en aan de hand van een algoritme zich zelf programmeert en wel zo dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. 

De DAT-Aparici ECO smart is verkrijgbaar in verschillende modellen; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Bovendien is er van hetzelfde merk nog een ander model verkrijgbaar; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is zeer interessant op plaatsen waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

 

 

Je kunt namelijk kiezen voor verschillende wattages. Zoals een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect dus voor campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente is net als de DAT-Aparici Eco smart een energiezuinige boiler en ook deze elektrische boiler is uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert op een zo zuinig mogelijk verbruik.

Het verschil tussen de twee boilers is het model, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model, terwijl de DAT-Aparici Eficiente een plat model is met een diepte van slechts 28 cm. En kan zonder problemen in het zicht gehangen worden door het fraaie ontwerp. Dit model heeft bovendien 2 tanken met in elke tank een eigen anode en verwarmingselement. Dit zorgt voor minder warmte verlies en een snellere opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente is verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter en beide boilers worden compleet geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Beide boilers hebben een energielabel B.

Dus, bespaar op uw stroomkosten zonder dat u inleverd op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijkt u anders ook eens op de duidelijke en tevens informatieve website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/