Holland winkelt
Image default
Woningen

Nieuwe wensen voor je keuken, maar geen groot budget? Keuken wrappen is de perfecte optie

Denk je af en toe ook niet “het is tijd voor een nieuwe keuken”? Dit is het moment, een nieuwe keuken nemen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om je keuken wrappen, je keuken wordt dan niet helemaal vervangen maar er komt een dun laagje folie overheen. Hieronder kun je meer lezen over het wrappen van je keuken. 

Alles is mogelijk

Een groot voordeel van je keuken laten wrappen is dat het mogelijk is om je keuken in elke mogelijke kleur te maken, de folie kan namelijk in elke kleur gedrukt worden. Het is ook mogelijk om materialen na te maken, zo kun je door je keuken te wrappen ook een betonlook krijgen. 

Kwaliteit

Bij WrapjeKeuken draait alles om kwaliteit, er wordt daarom ook gebruik gemaakt van de beste folie. Ze hebben zo veel vertrouwen in hun folie dat ze zelfs vijf jaar lange garantie geven. Wanneer er bijvoorbeeld een luchtbel ontstaat onder de folie wordt het kosteloos geregeld. 

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Het grootste voordeel is dat het wrappen van je keuken veel goedkoper is dan het nemen van een geheel nieuwe keuken. Een geheel nieuwe keuken kost namelijk al snel een paar duizend euro, met het wrappen van je keuken ben je al voor een paar honderd euro klaar. Bij het wrappen worden wel alleen de buitenkanten en de randjes gedaan, de binnenkanten van je kastjes blijven dus hoe ze waren. Ze wrappen de binnenkant niet omdat de kans op beschadiging daar natuurlijk het grootst is. Je kunt er uiteindelijk toch voor kiezen om je binnenkant ook te laten wrappen, dit kost alleen extra geld en kost natuurlijk meer tijd. Het kan dus zo zijn dat de normale deadline van twee dagen niet gehaald wordt.