Holland winkelt
Image default
Woningen

Infrarood verwarmingen

De koude periode is weer begonnen, natuurlijk wil jij er lekker warm bijzitten! Dit kan door de plafond infrarood verwarming. Deze plafond stralers verwarmen alles en iedereen die binnen het stralingsbereik komt. Mocht je een ruimte hebben waar mensen niet dagelijks zijn is dit de ideale oplossing. Je kunt de warmte vergelijken als dezelfde warmte die je voelt van de zon. 

 

Verschillende infraroodverwarmingen

Dit bedrijf heeft meerdere infrarood verwarmingen. Zo hebben de infrarood heater. Deze zijn ideaal te gebruiken op jouw terras. Ze zijn makkelijk te plaatsen en zijn er in verschillende soorten waardoor je altijd het geschikte type kunt vinden. Je hebt ook de infrarood glas verwarming, deze heeft net een modernere uitstraling. Deze kunnen geïnstalleerd worden als wandpanelen, plafonds en vloeren. Vergeet niet de infrarood systeem plafondstralers. Deze houden warmte lang vast waardoor het een aangename temperatuur blijft in je kamer. Deze platen worden uiteraard mooi weggewerkt in huis of kantoor.

Natuurlijk heb je ook nog accessoires voor de infraroodverwarmingen. Zo heb je verschillende klokthermostaten, de inbouw en opbouw. De inbouw is een slimme wifi thermostaat. Deze berekend zelf de opwarmtijd waardoor je alleen hoeft in te geven in welke periode je de warmte wilt. Je hebt ook de inbouwframes, zo kun je het paneel mooi wegwerken in het plafond. Wil je liever flexibel zijn met het paneel, dan kun je kiezen voor het standaard. Zo kun je zelf bepalen waar je de infraroodpaneel neerzet.

Kom je er zelf niet uit? Kun je altijd contact opnemen met dit bedrijf. Het personeel staat voor je klaar en geven je graag advies voor een passend product.