Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Speelhuisje, schommel of zandbak kopen

Speelhuisjes, schommels en een zandbak, meer hebben kinderen in feite niet nodig om zich urenlang buiten te amuseren. Het letterlijk alles wat kinderen plezier brengt. Buiten ravotten is voor kinderen een bijzonder genoegen. Er is bijna geen kind, klein of al groter, voor wie een speelhuisje, schommel en zandbak niet het gevoel van avontuur en vrijheid geeft. Veel meisjes en jongens maken het zich ook vaak gemakkelijk in speelhuisje en vinden het, als ze bijvoorbeeld al kunnen lezen, heerlijk om met een boek te ontsnappen aan de wereld van de volwassenen. Bekijk hier toestellen die het allemaal bevatten.

Kleurrijk maar ook robuust

Van leuk, stevig en kleurrijk kunststof tot de robuuste en stevige houten speelhuisjes. Speelhuisjes al dan niet met schommels en/of glijbaan zijn te koop in verschillende afmetingen. Een gerenommeerde leverancier of toeleverancier verkoopt uitsluitend TÜV en/of GS gekeurde speelhuisjes en schommels. Geheel conform alle veiligheidsnormen. Zodat alle kleintjes zorgeloos in hun eigen tuin kunnen spelen.

Bijzondere attracties als het ware

De verschillende modellen en uitvoeringen van speelhuisjes zijn stuk voor stuk geweldig. Een speelhuisje dat de perfecte landhuisstijl “in miniatuur” nabootst, of een speelhuisje in een specifiek thema, brengen aantrekkelijke afwisseling in gezond buitenspelen. Speelhuisjes in de vorm van een locomotief doen de ogen van kleine spoorwegfans stralen. Speelhuisjes op palen waaraan een meterslange glijbaan gekoppeld kan worden. Of een glijbaan die de mogelijkheid heeft om aangesloten te worden aan een tuinslang. Het zijn stuk voor stuk bijzondere attracties voor kinderen vanaf drie jaar. Ze kunnen zich met al dit moois echt lekker uitleven. Energie kwijtraken, of al spelend met het zand en accessoires rustig bijkomen van een enerverend dagje op school.

In de voetsporen

Ook de verschillende soorten speeltorens al dan niet met een glijbaan, nodigen je kinderen letterlijk uit om in de voetsporen te treden van bijvoorbeeld tekenfilm stripfiguur held Hiawatha. Of de mooie Pocahontas en wat denkt je van de hilarische maar o zo stoere Kapitein Haak aartsvijand van Peter Pan? Vooral wanneer er meerdere kinderen de speelhuisjes, speeltorens, schommels en glijbanen veroveren, zijn er geen grenzen aan de fantasie van de vele speelmogelijkheden. Bovendien bieden de vele losse en apart verkrijgbare accessoires je de mogelijkheid om individuele ideeën en wensen de vrije loop te laten. Bekijk meer inspiratie op speeltoestel-koning.nl.