Holland winkelt
Image default
Bedrijven

LED strip profielen

LED strip profielen

Aluminium LED strip profielen zijn de beste als u wilt dat uw verlichting onopvallend is. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of wit en hebben een aluminium afdekking die ervoor zorgt dat er nauwelijks licht zichtbaar is van elke afzonderlijke LED-strip, waardoor ze perfect zijn voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis installaties waar mensen misschien niet iets verwachten dat er zo modern uitziet!

LED strip met afstandsbediening

Onze LED strips kunnen overal in huis worden bediend. Koop een eenvoudig te gebruiken LED strip met afstandsbediening. Geen heen en weer gehaast meer tussen apparaten, u krijgt totale flexibiliteit bij het kiezen welke kleurtemperatuur het beste is voor stemming of ambiance! Een slim apparaat dat gebruik maakt van WiFi-verbindingen, zodat we nooit meer een kabel over onze vloeren hebben lopen (plus het zorgt voor het energieverbruik). Plus 16 miljoen kleuren beschikbaar binnen handbereik via IR/RF 2.4G transmissiemethoden – alles via app op smartphone & tablet.

Neon LED strips

Voor een nieuwe manier om uw huis te verlichten, zijn er tal van opties. Neon LED-strips kunnen binnen en buiten worden gebruikt met het waterdichte ontwerp waardoor ze geweldig zijn voor allerlei ruimtes daartussen – van vensterbanken of onder kasten tot kasten waar u misschien wat extra opslagruimte wilt! De creativiteit stopt ook niet bij de vormen; deze gloeiende stukken zijn er in smalle profielen waardoor er meer ruimte is op planken, terwijl brede exemplaren verlichting bieden rond grotere gebieden zoals hoeken in de buurt van ingangen in kamers (of zelfs gangen!).

SMD LED

SMD LED staat voor ‘Surface Mounted Device’ en verwijst naar het type LED-lampjes. Er zijn verschillende varianten op de markt met verschillende eigenschappen, zoals helderheid of kijkhoek – maar vergeet niet dat ze door diezelfde eigenschappen moeilijk te herkennen zijn als je jouw armatuur niet kunt onderscheiden van die van hen!

https://123ledstrips.nl/categorie/accessoires/led-strip-profielen/