Holland winkelt
Image default
Onderwijs

Hoeveel zou een kinderopvang kosten?

Het is natuurlijk per kinderopvang een andere prijs per uur. Het heeft ook te maken met je inkomen hoeveel de kinderopvang kosten, maar de groene tuin heeft het goed voor elkaar met de kosten. Het is niet duur bij de groene tuin en je kan je kinderen makkelijk aanmelden via de site van hun voor de voor en naschoolse. het is een heel groot pand waar veel kinderen in passen en nog dan steeds veel ruimte hebben in het pand waar ze kunnen spelen, leren, rennen en van alles en nog wat. De kinderopvang heeft alles zo gemaak dat het veilig is voor kinderen en dat alles schoon, fris en netjes is zodat de kinderen minder kans hebben om ziek te worden door het pand zelf. Ze doen veel verschillende activiteiten met de kinderen zoals science workshops,buiten naar het bos en veel meer.

 

Normale kosten voor de groene tuin

Je betaald de normale kosten voor de groene tuin voor wat je krijgt. Het pand is heel netjes en schoon er zijn veel grote ramen zodat er veel zonlicht naar binnen kan schijnen en dat het niet dus heel donker is in het gebouw. Ze hebben veel medewerkers zo elk kind genoeg aandacht krijgt en dat ze allemaal kunnen gaan leren van de medewerkers en van de leeftijdsgenoten. De groene tuin is een klein bedrijf maar met een grote methode en natuurlijk een goede methode.

Sporten de kinderen genoeg op de kinderopvang?

De kinderen sporten veel bij de kinderopvang en doen alles wat gezond is voor het menselijke lichaam. ze hebben daar veel aandacht voor omdat het heel goed voor je is om te sporten en goed te bewegen en het is ook goed voor je lichaam om naar buiten te gaan en een frisse neus te halen.