Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Do’s en don’ts voor eettafels van marmer

Ze zien er fantastisch uit en staan ook nog eens fantastisch in elk interieur. De marmeren eettafel is al jaren een ware hit. Niet gek dus dat jij er nu ook eentje wil. Maar waar begin je je zoektocht? Wij zetten de belangrijkste do’s en don’ts voor je op een rijtje, zodat jij precies weet wat je wel en niet moet doen in deze belangrijke zoektocht naar een eettafel van marmer.

 

Do: meten is weten

Voordat je begint met zoeken, is het eerst handig om te weten waar je de eettafel precies wilt gaan plaatsen. Kijk hiervoor goed naar de beschikbare ruimte om de tafel in te plaatsen. Houd hierbij ook direct voldoende ruimte om nog stoelen te plaatsen en om nog om de tafel heen te kunnen lopen. Zodra je deze afmetingen weet, kun je verder op zoek gaan naar die ene perfecte eettafel.

 

Don’t: kies de verkeerde vorm

De vorm van de tafel is deels belangrijk van je persoonlijke smaak. De ene persoon houdt van een ronde tafel, waar de andere persoon dit ontzettend onhandig vindt en liever een vierkante of rechthoekige tafel heeft. Toch is dit niet het enige waar je rekening mee moet houden. De vorm van het tafelblad wordt ook bepaald door de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is en de plaats van de tafel. Zo is een ronde tafel plaatsen in een kleine ruimte absoluut geen goed idee. Je kunt in dit geval beter kiezen voor een vierkante tafel om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Een ronde tafel komt wél goed tot zijn recht wanneer je deze in het midden van de kamer wilt plaatsen. Houd dus goed rekening met de beschikbare ruimte en de plaatsing.

 

Do: bestel bij IndoMarmer

Deze website heeft namelijk het grootste aanbod van marmeren eettafels. Zo is er altijd een tafel op voorraad beschikbaar die past bij jouw smaak en binnen je interieur. Daarnaast krijg je er ook nog eens de laagste prijs, gratis verzending en 14 dagen bedenktijd! Door deze 14 dagen bedenktijd hoef je dus niet te twijfelen of een marmeren eettafel wel iets voor jou is. Je kunt de proef eerst eens op de som nemen, al denken wij dat dat eigenlijk niet nodig is. Vrijwel iedereen is zo onder de indruk van zijn nieuwe marmeren eettafel, dat ze al snel niet meer denken aan die 14 dagen bedenktijd. Grote kans dus dat dat bij jouw nieuwe marmeren eettafel net zo zal gaan.