Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Dit moet jij weten over houten jaloezieën

Denk jij er al een tijd over na om jaloezieën aan je interieur toe te voegen? In deze blog geven we je meer uitleg over de houten variant. Jaloezieën zijn prachtig en zorgt voor bescherming tegen het felle zonlicht. Het is dus niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Je zult na moeten denken over een aantal punten voordat je overgaat tot de aankoop. Lees daarom snel verder, want dan zal je alles te weten komen over jaloezieën. 

Shutters of jaloezieën?

Shutters en jaloezieën zijn twee verschillende raamdecoraties. Ze worden nog wel eens in dezelfde adem uitgesproken, maar er zijn echt enorme verschillen. Ten eerste kunnen shutters niet voor het raam weg, terwijl dit bij jaloezieën wel het geval is. Jaloezieën kun je namelijk met een koortje omhoog halen. Shutters klap je als een soort luikje open en gaat dus niet omhoog of omlaag. het voordeel van jaloezieën is dus dat je het raam dus vrij kunt maken zodat je uit het raam kunt kijken. Zo is jouw raam volledig doorzichtig, maar heb je ook de mogelijkheid om te gaan voor meer privacy. Stijlvol en handig!

Houten jaloezieën

Wanneer je al even hebt gekeken in de wereld van de jaloezieën is het vast niet onopgemerkt gebleven dat er een enorm aanbod bestaat. Wanneer jij op het internet kijkt naar jaloezieën, zie je vrijwel meteen dat er erg veel aanbieders zijn, maar ook erg veel verschillende soorten jaloezieën te koop zijn. Tegenwoordig zie je ook bij vele mensen houten jaloezieën hangen. Deze hebben een mooie strakke en natuurlijke uitstraling. Ze creëren sfeer in jouw woning! 

Verschillende kleuren

De houten jaloezieën zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kun je gaan voor een natuurlijke houtkleur, al dan niet gelakt. Gelakt is veel makkelijker wat betreft het schoonhouden van de jaloezieën, want het stof is er dan eenvoudig af te geven. Daarnaast kunnen de houten jaloezieën in een kleur naar keuze worden geverfd. De stevigheid van het hout blijft zo behouden, maar mocht je de houtkleur saai vinden, dan kun je gaan voor een kleur die wel bij jou past! Heb je inspiratie nodig? Ga dan naar Raamdecoratie.com. Zij bieden veel mooie opties aan wat misschien kan helpen bij jouw zoektocht. 

 

https://www.raamdecoratie.com/