Holland winkelt
Image default
Vervoer en transport

Aanrader: Noot Personenvervoer

Bij Noot Personenvervoer kun je het beste een touringcar huren. Zij regelen alles namelijk echt perfect! Voor ons hebben zij bijvoorbeeld ook een heel dagje-uit georganiseerd. Toen wij contact met hen opnamen gaven wij aan dat we graag een touringcar huren willen bij hen. En dat dat voor een dagje uit was. Vervolgens vertelden ze dat als we nog geen eindbestemming hadden, wat inderdaad het geval was, zij de complete organisatie van het dagje-uit uit handen konden nemen. En daar hebben we dan dus ook voor gekozen!

Goedkope touringcar

Wij zijn op het internet gaan zoeken op goedkope touringcar huren. Voor ons bejaardentehuis, waarmee we een dagje weg gaan, zoeken wij namelijk een touringcarbedrijf. Maar uiteraard met een beperkt budget. Daarom moet het allemaal niet al te veel kosten. En dus zijn we gaan zoeken op het internet. Al snel kwamen wij terecht op de website van Noot Personenvervoer, Noot.nl. Wij hadden eerst het idee om naar een museum in Spakenburg te gaan. Maar nu lazen wij daar dat zij dat ook voor ons kunnen regelen! Dat komt dan natuurlijk perfect uit omdat zij daar dan zeer waarschijnlijk allerlei connecties hebben. En het scheelt ons natuurlijk tijd. Daarom hebben wij dan ook contact opgenomen met Noot Personenvervoer. Zij reageerden direct enthousiast toen wij aangaven dat we als idee hadden om naar Spakenburg toe te gaan. En ook zij gaven toen inderdaad aan dat zij de rest van de organisatie perfect uit handen konden nemen. Hier hebben wij dan ook voor gekozen!

Spakenburg

Op de dag van het dagje-uit zijn we op tijd vertrokken naar Spakenburg toe. Iedereen werd hartelijk welkom geheten door de buschauffeur. Vervolgens werd koers gezet naar het vissersdorp. En hebben wij daar een heel leuke dag gehad! We werden eerst ontvangen in een restaurant, wat ook allemaal was geregeld door Noot Personenvervoer. Een echte aanrader dus!