Holland winkelt
Image default
Eten en drinken

De cateraar van Amsterdam levert ook gewoon thuis

Catering bestellen in Amsterdam

Die gezellige plaats kent altijd wat te doen. Zo kent Amsterdam talloze evenementen en een bruisende centrum die u door het jaar heen kunt beleven. Wilt u meer informatie over wat er te doen is in Amsterdam? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online traiteur, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit Amsterdam komt u bij Happie Delivery Catering. Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of zakelijke bijeenkomst doet iedereen via Happie Delivery. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal in Amsterdam? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest malse BBQ?s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch super?


 

Welke soorten catering wordt er allemaal geleverd in Amsterdam?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden bestel je Happie Delivery in Amsterdam. Voor allen staat er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu. Wilt u u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke broodjes met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel. Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste avondmaaltijden van Amsterdam , kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren. Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering! Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ?s kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z?n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden bezorgd in geheel Holland Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw bijeenkomst.