Holland winkelt
Image default
Bedrijven

De lekkerste geurtjes en parfums vind je bij SDeal.nl!

Het dragen van je favoriete parfum helpt je om jezelf te uiten. Ons reukvermogen is zo krachtig dat het ons in staat stelt om onszelf uit te drukken door middel van geur. Het is een subtiele manier om het beeld te laten zien dat we naar anderen willen uitstralen.

Een geur is zo krachtig dat het je emotionele toestand kan verbeteren en je gemoedsrust, veiligheid en positiviteit kan brengen. Met een lekkere geur kun je in een oogwenk van een stressvolle situatie gaan naar een fase van balans en innerlijke rust. Daarom is het zo belangrijk dat je lekker ruikt. Bij SDeal.nl hebben we de lekkerste geurtjes en parfums, waarvan eentje zeker bij je past!

 

Verbeter je relaties met anderen

Wanneer we ons ervan bewust zijn dat we een fantastische geur hebben, hebben we meer zelfvertrouwen als we met anderen moeten omgaan. En juist dat vertrouwen maakt gesprekken makkelijker. Je zult merken dat je je veel meer ontspannen voelt en bereid bent om urenlang te praten, ongeacht het onderwerp. Parfum kan je ook helpen een onvergetelijke indruk achter te laten. We hebben allemaal een favoriet aroma dat we meestal vaker gebruiken. En dat is waarschijnlijk jouw kenmerkende geur: een tijdloze geur waarmee mensen zich jou herinneren. Het is niets anders dan jouw speciale parfum!

 

Het beste moment om parfum aan te brengen

De beste tijd om parfum aan te brengen is nadat je uit de douche bent gekomen. Op dit moment is je huid helemaal schoon en zal het de geur volledig absorberen. En als je met warm water doucht, gaan de poriën open en zal de huid de geur beter opnemen. Wanneer je de geur aanbrengt, doe dit dan door het flesje op een afstand van ongeveer 10 cm van de huid te houden. Op deze manier wordt het aroma beter over de huid verdeeld. Gebruik het parfum en laat het in de huid trekken en uit zichzelf drogen, zo blijft de geur langer hangen.