Holland winkelt
Image default
Dieren

Kwartels als diervoeder

Kwartels worden vaak aan roofvogels gegeven. Vooral de uilen en de buizerds vinden dit een heerlijk maaltje Deze kleine beestjes stammen af van de fazantachtigen. Bij Animal Food Express is het mogelijk om dit soort voer te kopen. Echter worden deze beestjes wel ingevroren geleverd. Voordeel is dat het voedsel langer vers blijft. Een nadeel kan zijn dat je er wel voor moet zorgen om het voer tijdig uit de vriezer te halen om te ontdooien. Een tip van deze leverancier is om de kwartels niet te koud aan de roofvogels te geven en ze in de originele verpakking te bewaren.

Bestel makkelijk online diverse voedingen

Bij de Animal Food Express is er voor ieder dier wel de juiste voeding te krijgen. Ook voor honden en katten is hier vers vlees te vinden. Het uitgebreide assortiment wat hier online te zien is, is met de uiterste zorg verpakt. Je kan ervan uitgaan dat alles wat hier te zien vers ingevroren is. Voordeel is dat je de kwartels ook per stuk kan bestellen. Hiermee kan je kijken of deze kwartels wel in de smaak vallen bij de roofvogels. Twijfel je of een bepaald product wel geschikt is voor jouw dieren, neem dan eerst contact op met de klantenservice, Hiermee voorkom je dat je met een hoeveelheid voer blijft zitten wat niet gegeten wordt. Een deskundig voedingsadviseur helpt je op weg met het kiezen van de juiste producten. 

Wil je meer weten over Animal Food Express en op de hoogte blijven van diverse aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.