Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Examineer veiliger en efficiënter met digitaal toetsen

Als onderwijsinstelling of bedrijfsopleider vind je het natuurlijk belangrijk dat het examineren op een veilige, flexibele en efficiënte manier gebeurd. Hier speelt Eureka Examens goed op in met digitaal toetsen. Deze toetsen maken gebruik van een veilige examensoftware die betrouwbare resultaten levert en de kans op fraude aanzienlijk verminderd. Door de vele voordelen van digitaal toetsen, stappen inmiddels steeds meer onderwijsinstellingen over op deze vorm van examineren. En terecht.

De voordelen van digitaal toetsen

Een van de grootste voordelen van digitaal toetsen is het gemak. Papieren examens zijn niet meer nodig, wat natuurlijk ook goed is voor het milieu. De vragen worden simpelweg ondergebracht in een vragenbank en gecombineerd tot een toetsmatrijs. Deze vragen kunnen verschillen van meerkeuzevragen tot open vragen en hele cases. Iedere kandidaat kan dezelfde toets maken, maar een willekeurige vraag per categorie behoort ook tot de opties. Deze willekeurigheid verminderd de kans op fraude, omdat alle kandidaten een unieke toets maken.

Een veilige en betrouwbare manier van toetsen

Digitaal toetsen is niet alleen makkelijker, maar ook veiliger en betrouwbaarder. De software van Eureka Examens is uitsluitend ontwikkeld en beheerd door ISO 27001 gecertificeerde partners en datacenters. Daarnaast is de ruimte waar de toetsen worden afgenomen goed afgeschermd en voorkomt het mogelijke fraude. Bij deze expert ben je verzekerd van een eenvoudige, betrouwbare en veilige manier van toetsen.

Neem contact op met deze experts

Is jouw onderwijsinstelling klaar met papieren examens en wil je overstappen naar digitaal toetsen? Neem dan contact op met Eureka Examens. Zij ondersteunen je graag in de overgang van papier naar digitaal en denken mee op een creatieve manier. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je de website bezoeken van Eureka Examens. Hier vind je alles over digitaal toetsen, de voordelen ervan en hoe je de overgang maakt van papier naar digitaal.

https://eureka-examens.nl/