Holland winkelt
Image default
Bedrijven

De lekkerste aardappelchips vind je hier

Ben jij ook zo een enorme fan van aardappelchips? En ben je altijd op zoek naar nieuwe merken om uit te proberen? Denk dan ook eens aan Boerderij Chips! Deze aardappelchips is een echte aanrader voor iedereen die houdt van heerlijke én eerlijke chips. Het is gegarandeerd dat hiervan het water je in de mond loopt. Proef de echte aardappelsmaak van deze chips, die rechtstreeks van het land komt. Wanneer je eenmaal Boerderij Chips hebt gegeten zul je nooit meer andere chips willen! Wat het mooiste van dit allemaal is? Je koopt deze chips gewoon in de dichtstbijzijnde supermarkt.

Geniet van de meest duurzame teelt

Wanneer je de aardappelchips van Boerderij Chips eet, weet je zeker dat je goed bezig bent. Omdat zij alleen eigen geteelde aardappelen gebruiken voor de chips, hebben zij de teelt volledig in eigen hand. Daarom kunnen zij er alles aan doen om te komen tot een duurzame teelt en een duurzame productie. Dit is dus niet alleen goed voor jouzelf, maar ook voor iedereen die meewerkt aan deze aardappelchips. Boerderij Chips is er van overtuigd dat duurzaamheid steeds beter kan, daarom zijn zij aangesloten bij Stichting Veldleeuwerik. Door middel van 12 bijeenkomsten per jaar met collega-boeren leren ze van elkaar hoe ze de nieuwste ontwikkelingen kunnen benutten om nog duurzamer te werken.

Ga vandaag nog naar de supermarkt!

Heb jij ook zo een zin gekregen in Boerderij Chips? Ga dan snel naar de supermarkt om een zak, of een paar zakken, te kopen! Zo geniet je vandaag nog van de heerlijke smaak van deze aardappelchips. Wil je meer weten over dit product of bijvoorbeeld over de wijze hoe zij omgaan met duurzaam ondernemen? Neem dan gerust eens contact op met een van de experts van dit bedrijf. Zij staan graag voor je klaar en beantwoorden alle vragen die je eventueel hebt.

https://boerderijchips.nl/