Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Voldoende licht in een ruimte

Wist u dat het cruciaal is om altijd voldoende daglicht te hebben? In uw woning, kantoor of welke ruimte dan ook. Het is begrijpelijk dat u zich afvraagt waarom daglicht eigenlijk zo belangrijk is. Vooral in de winter zult u het zelf ook wel merken. De dagen zijn korter, u bent aan het werk en gaat in het donker weg en komt ook weer terug in het donker. Een gevolg hiervan kan zijn dat uw biologische klok uit het ritme raakt. Daglicht is niet alleen belangrijk voor uw biologische klok, maar ook voor het verkrijgen van voldoende vitamine D. Daarnaast voorkomt voldoende vitamine D ook een eventuele depressie.

Mijn biologische klok, depressie en vitamine D?!

U leest het inderdaad goed. Daglicht heeft op meerdere factoren effect. Het heeft bijvoorbeeld ook te maken met uw bloeddruk en stofwisseling. Wanneer u weinig daglicht ziet, zult u ervaren dat u wellicht uit uw ritme raakt, maar ook dat u ’s avonds slecht in slaap komt. Maar wat is nou de oplossing als u veelal binnen zit? Bijvoorbeeld doordat u een kantoorbaan heeft?

De oplossing voor voldoende daglicht

De oplossing is eigenlijk vrij eenvoudig, namelijk: lichtkoepels plaatsen. Een lichtkoepel plaatsen zorgt ervoor dat in iedere ruimte daglicht ontstaat. Zelfs als het gaat om een kantoor. Of wat dacht u van een souterrain? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de lichtkoepels van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in een ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. 

De voordelen van lichtkoepels zijn onder andere:

  • Altijd voldoende daglicht;
  • Mogelijkheid tot openen voor frisse lucht;
  • Een goede isolatie;
  • Sterke geluidswering;
  • Binnen- en buitenzonwering;
  • Levering is op maat.

Waar kan ik terecht voor lichtkoepels?

Indien u op zoek bent naar de juiste lichtkoepel, is het belangrijk om altijd een bedrijf in te schakelen waarbij u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Bij Save2000 bent u hiervan verzekerd. Met ruim 40 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies op maat voor daglichtkoepels. Voor iedere situatie hebben wij wel de juiste oplossing. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Andere oplossingen voor meer licht?

Bij Save2000 hebben we daarnaast nog veel meer oplossingen voor meer daglicht. Bijvoorbeeld de Solar Lighting Tube. Ook daar helpt Save2000 u mee verder. Een lichtkoepel plaatsen, een Solar Lighting Tube en meer: Save2000 staat voor u klaar.

https://www.save2000.nl