Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Hoe optimaliseer je jouw werkvloer?

Het van A naar B (of Z) transporteren van producten kan soms een hele taak zijn; zware en onhandig tilbare producten passeren binnen een bedrijfshal, productieruimte, magazijn of fabriek nou eenmaal vrij vaak de revue. Onhandig en zware tilbare producten zijn om veel verschillende redenen erg onhandig; het tillen van zo’n product duurt vrij lang en uiteraard is het niet het allerbeste voor jouw personeel. Wij gaan er graag van uit dat elke werkgever het beste voorheeft met zijn of haar personeel en daarom hebben wij de ultieme tip om je personeel een stukje te ontlasten; implementeer een transportband! Een transportband is een ultieme manier om producten en materialen van A naar B te brengen, zonder dat jouw team de handen uit de mouwen moet steken met extreme spierballen. Met het gebruik van een transportband kan een product of materiaal gemakkelijk op de band worden gezet en worden vervoerd naar de andere plek. Lees snel met ons mee voor meer informatie! 

Verschillende maten en groottes

Wanneer je geïnteresseerd bent in de implementatie van een transportband, is het goed om te weten dat er verschillende soorten en maten voorkomen. Bij veel bedrijven kan je bijvoorbeeld zelf kiezen welke lengte van een transportband je zou willen. Dit is maar goed ook, want simpelweg is niet elke bedrijfsruimte even groot. Daarnaast kan je veel verschillende soorten transportbanden aanschaffen, waarop de band die er op ligt verschilt. Zo heb je bijvoorbeeld transportbanden met een rolbaan, welke handig zijn voor het transport van dozen, of een transportband met een schakelband; hierop kan je goed kleinere producten van A naar B bewegen.  

Kies voor de juiste aanbieder

Wanneer je op zoek gaat naar een goede aanbieder voor een transportband, zal je snel merken dat er veel verschillende bedrijven thuis zijn in de verkoop van zo’n band. Wij raden je ten zeerste aan om met een bedrijf in zee te gaan welke gespecialiseerd is in meerdere soorten transportbanden, zo kan je met het bedrijf beslissen voor welke transportband je kiest. Daarnaast is het handig dat je een bedrijf uitkiest waarbij je de band zelf samen kan stellen; kan je tenminste je eisen en wensen kenbaar maken en laten implementeren! 

 

https://www.acb-transportbanden.nl/