Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Snelle en vakkundige rioolontstopping Rotterdam

 

Via internet ben ik gestuit op een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam. Ik had een paar dagen geleden namelijk last van een rioollucht in huis. Ik was net thuisgekomen van mijn vakantie. Toen ik de voordeur opendeed kwam de rioollucht mij al tegemoet. De stank was niet te harden. Er moest en zou diezelfde dag, inmiddels bijna middernacht, nog een oplossing van mijn rioolprobleem komen. Via internet op mijn telefoon had ik na nog geen minuut een specialist aan de lijn. Het was direct duidelijk: een spoedgeval. De specialist stelde me gerust en vertelde dat hij gespecialiseerd was in het oplossen van een rioolontstopping Rotterdam.

 

Met spoed op de stoep: Rioolontstopping Rotterdam

Al binnen het half uur stond er een vriendelijke rioolexpert op de stoep. Hij vertelde mij vooraf wat het ongeveer ging kosten en hij te werk zou gaan. Er volgde een stankonderzoek om de oorzaak van mijn rioolprobleem op te sporen. Binnen enkele minuten bleek dat het probleem zich voordeed vanuit de afvoer in de keuken. Door mijn vakantie was het water in de sifon opgedroogd. Daardoor had de lucht vrij spel richting de keuken en andere kamers in huis. Gelukkig wist de medewerker van de dienst precies wat hij moet doen bij een rioolontstopping Rotterdam. Het water in de sifon werd op peil gebracht en de stank werd professioneel bestreden. Ik kon die avond met een gerust hart gaan slapen. Dat is na een vermoeiende reis wel zo prettig natuurlijk.

 

Deskundigheid van de rioolexperts

De rioolspecialist die mijn rioolprobleem kwam oplossen heeft vakwerk geleverd. Je merkte aan alles dat hij doelgericht te werk ging en daarom al snel weer buiten stond. Dat is wel eens anders. Bij klussers in huis die per uur rekenen bijvoorbeeld. De indicatie van de kosten werd vooraf iets te hoog ingeschat. De rioolexpert bracht alleen het gewerkte halfuur, het materiaal en de complexiteit van het rioolprobleem in rekening. Is het riool ontstoppen Rotterdam nodig? Bel dan een uit uw regio.

 

https://www.ontstoppingsdienst-rotterdam.nl/rioolservice