Holland winkelt
Image default
Winkelen

Kindermode zomer 2019

Het lijkt misschien nog een lange tijd weg, maar het is al dichterbij als je denkt. Over een paar maanden is het alweer zomer. Lange en vooral warme dagen waarin we het liefst luchtige kleding dragen. Veel ouders vinden het leuk om alvast te kijken naar lente- en zomerkleding voor hun kinderen. Om te weten wat jij deze zomer voor je kind moet kopen hebben wij de kinderkleding trends van deze zomer op een rijtje gezet.

De trendy kleuren

Zachte kleuren zijn deze zomer helemaal het ding. Lichtblauwe of poederachtige roze tinten zul je hierdoor vaak tegenkomen de komende zomer. Dit gecombineerd met de niet te missen felle kleuren zoals geel, felrood, groen en blauw zullen we veel tegenkomen in de designer collecties voor kindermode in 2019.

Prints

De razende bloemen, streepjes en geometrische patronen zijn veel te zien in de meisjesoutfits deze zomer. Deze kleding gecombineerd met pastelkleurige ballerina’s of sportschoenen is de mode dit seizoen. Voor de jongens zijn de streepjes en afbeeldingen in de mode. Shirts met afbeeldingen van personages, stripfiguren en zelfs bloemen zijn helemaal in.

Gewoon casual

Het casual kleding stijl zagen we afgelopen jaar steeds vaker, maar dit jaar is het een van de leidende trend in de kinderkleding van 2019. De eenvoudige broeken, shirts en jurkjes zijn perfect voor wandelen en kan ook nog gebruikt worden voor ceremoniële gebeurtenissen. In de casual stijl is denim het meest populaire materiaal.

Sportieve stijl

Naast de casuallook die al steeds bekender werd in de kinderkleding is de sportieve stijl dit jaar ook enorm populair. Verschillende modellen van shorts, sweaters, leggings, joggingbroeken en sneakers vertegenwoordigen deze trend. Het is perfect voor een zomerse dag waar de kinderen veel in de frisse lucht bewegen. De Like Flo legging is een perfect voorbeeld van de sportieve zomerse look voor kinderen in 2019.

Met deze vier trends weet je dus precies hoe je kinderen er hip en modieus uitzien in de zomer dit jaar. Begin op tijd met winkelen, want de warme dagen komen er alweer aan!