Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Camerasystemen voor industrie

Op bouwplaatsen is bij grondverwerking een efficiënte normaal van belang. Maar de veiligheid is des te meer van belang. Voornamelijk bij grote zware machines die tegenwoordig worden ingezet in de bouw. De normen zijn er om het werk zo goed en zo veilig mogelijk te maken. De ISO5006 norm vertelt ons dat we een goed zicht moeten hebben rondom te machine. Tot onze spijt wordt hier redelijk vaak geen rekening mee gehouden. Naast het feit dat de normen een verplichting is, brengt het niet juist toepassen van camerasystemen vele gevaren met zich mee.

De professionele camerasystemen van Vanzwitserland.nl zorgen ervoor dat uw zicht verbeterd is en u weer aan de norm voldoet. En het gaat hierbij niet enkel aan het voldoen aan de norm. U vergoot bovendien de veiligheid van uw personeel en verkleint de kans op ongevallen en schade met een achteruitrijcamera draadloos.

De achter- en zijcamera’s zijn zeer robuust uitgevoerd dankzij het onverwoestbare schokbestendige exterieur. Met deze camera’s heeft de bestuurder goed zicht om het gehele voertuig en kan in veiligheid werken. Niet alleen overdags maar ook in het donker.

De keuze ligt niet alleen op camerasystemen. U kunt namelijk ook kiezen voor een radarsysteem. De radarsystemen zijn erg degelijk. De systemen zenden een gepatenteerde proactieve puls uit. De signalen komen elektronisch binnen; u hoort de signalen en op een scherm ziet u een visueel signaal. U bent dus ten alle tijden op de hoogte wanneer iets of iemand zich gevaarlijk dicht bij de machine bevindt. De radarsystemen doen qua robuustheid niet onder voor de camera’s; ze zijn zeer schokbestendig. Daarbij hebben ze een ander voordeel, want zelfs in de meest zware weersomstandigheden heb je zicht tot maar liefst tien meter afstand.

De installatieprofessionals van vanzwitserland.nl hebben erkenningen en zijn stuk voor stuk gediplomeerde monteurs. Ze zijn in beschikking over verschillende locaties waar de installaties kunne worden ingebouwd. De locatie zijn door het land verspreid, zodat ze goed bereikbaar zijn. Er is ook een team dat op iedere locatie kan installeren. Flexibiliteit staat centraal. Achteruitrijcamera kopen? Kijk op vanzwitserland.nl.