Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een nieuw huis in Vlaardingen?

Ben je op zoek naar een makelaar om een nieuw huis in de omgeving van Vlaardingen te kopen? Schakel dan snel Heintz Makelaars in! Deze makelaar is zeer bekend met de regio Vlaardingen en is daarom dus het beste adres waar je kan zijn om een nieuw huis te kopen of om je oude huis te verkopen. De service van Heintz Makelaars begint bij een gratis waardebepaling van je huidige huis en eindigt zodra alles is afgerond bij de notaris en jij je nieuwe huis kan betrekken.

Heintz Makelaars is het makelaarsbedrijf van Robert Jan Dries en Koen van Schooten. Robert Jan is al sinds 1989 werkzaam bij Heintz en is dan ook doorgegroeid tot directeur en eigenaar van het bedrijf. Daarnaast is hij NVM makelaar in Vlaardingen. Koen is sinds 2007 werkzaam bij het bedrijf en kandidaat NVM makelaar in Vlaardingen. Dit zorgt er dus voor dat beide heren veel kennis hebben van de omgeving Vlaardingen en daarom jou ook het beste kunnen helpen als het gaat om een huis zoeken in deze omgeving. Ook voor andere zaken ben je bij Heintz Makelaars welkom, bijvoorbeeld voor het taxeren van je huis of advies voor een nieuwe hypotheek. Door het specialisme van Heintz Makelaars weet je zeker dat je altijd een goed advies krijgt.

Naast Vlaardingen is Heintz Makelaars ook werkzaam in de regio Rotterdam. Wil je meer informatie over Heintz Makelaars in Rotterdam of Vlaardingen? Neem dan snel een kijkje op de website. Hier kun je ook het contactformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk op jouw bericht gereageerd. Wil je sneller contact krijgen dan via e-mail? Dan is het uiteraard ook mogelijk om te bellen. Dit kan tijdens kantooruren naar 010-4601211. Op zaterdag is Heintz Makelaars geopend op afspraak.

https://www.heintz.nl/