Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuwe Schoonheidssalon in Heesch

Wilt u er van top tot teen geweldig uitzien? Wilt u even goed gepamperd worden? Vind u het leuk om lekker in de watten gelegd te worden? Woont u ook nog in de buurt van Heesch? Zoek dan niet verder want hier is leuke schoonheidssalon in Heesch de perfecte schoonheidssalon in Heesch. De naam van de schoonheidssalon in Heesch is Hermosa en dit is het mooie Spaanse woord voor schoonheid, want daar staan ze voor. Hermosa is een prachtig woord en dit was ook de reden waarom ze deze Spaanse invloeden in de schoonheidssalon in Heesch wilde uitstralen.  Elke klant die deze schoonheidssalon in Heesch verlaat zal als een ware venus naar buiten lopen. Verras uw man, familie of vriendinnen met uw nieuwe schoonheid!

De aanbiedingen 

Deze schoonheidssalon in Heesch biedt allerlei verschillende behandelingen aan. Verbeter uw huid met gezichtsbehandelingen als de Hermosa Senior 65+, de Hermosa Skeyndor Express, de Hermosa Basic treatment, de Skeyndor power C+, de Skeyndor power C+ luxe, Skeynor Power Hyaluronic, Skeyndor Power Hyaluronic LUXE, Skeyndor Anti-Aging, of de Skeyndor Anti-Aging LUXE. Niet alleen het gezicht wordt verwend bij deze schoonheidssalon in Heesch ook de nagels kunnen verzorgd worden. Neem een manicure met nagellak, gellak of een luxe manicure spa. Daarnaast hebben haren geen schijn van kans in deze schoonheidssalon in Heesch. Een warme wax kan u ontdoen van verschillende ongewenste haren. Zo harst de schoonheidssalon in Heesch het gezicht, de oksels, boven of onderarmen, gehele arm, boven of onderbenen, gehele been, halve rug of hele rug.

Behandelingen 

Naast bovengenoemde behandelingen doet deze schoonheidssalon in Heesch ook verschillende soorten visagist. Denk hierbij aan mascara, oogschaduw, lippenstift of een mooie winged eyeliner. De wenkbrauwen mogen niet vergeten worden. Zo doen ze aan brow shaping, henna brow treatment of zonder brow shaping. Kortom, loop binnen bij deze schoonheidssalon in Heesch en loop naar buiten als een vernieuwde en verbeterde zelf, vol zelfvertrouwen!