Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Blijf bruin door spray tan!

Wat is een spray tan?

Een spray tan, misschien heb je er al eens een ervaring mee gehad. Misschien net voor de zomer of juist er na, omdat je nog niet van je bruine kleurtje af wilt. Een spray tan ervaring is veel voordeliger dan een vliegtuigticket te moeten boeken naar je warme vakantieresort en ook nog eens veel sneller dan een zonnebank.

Sessies

Bij een spray tan ben je in éen keer klaar en de sessie duurt ongeveer tien minuten. Dit is natuurlijk niks vergeleken met uren in een vliegtuig te moeten zitten en dan ten opzichte van een zonnebank ook nog veel sneller. Want dan heb je een paar sessies nodig van zo’n tien minuten om resultaat te kunnen zien en hier is het dus al direct het resultaat zichtbaar. Voor je de sessie ondergaat krijg je allemaal tips en trucs van degene die je gaat tannen. Dit is dan niet dezelfde dag, maar al een paar dagen van te voren en natuurlijk vertelt diegene je ook gelijk wat je zeker niet moet doen. Zo krijg je bijvoorbeeld te horen wat voor kleding je het beste kunt dragen op de dag van de tanning en ook wat voor ondergoed.

Kleding

Het is namelijk het meest verstandig om donker ondergoed te dragen. De tanning kan uit de kleding gewassen worden, maar als je bijvoorbeeld wit ondergoed draagt bij de tanning is er niet honderd procent zekerheid dat de tanning ook daadwerkelijk helemaal uit de kleding gewassen kan worden, omdat op wit meestal wel een klein beetje zichtbaar blijft. Deze kans is bij donker ondergoed eigenlijk niet zichtbaar. Ook krijg je te horen dat je pas na een paar uur weer een douche mag nemen. Draag ook geen strakke kleding omdat dit oneffenheden kan aanbrengen waardoor je huid dus niet meer egaal lijkt. En ook scheren of faxen wordt afgeraden om op de dag zelf van de sessie te gaan doen.

Spray tan

Een sessie wordt gehouden in een salon of in een daarvoor speciaal ingerichte kamer. Als je de spray tan ervaring thuis wilt ervaren is dit ook mogelijk. Een schoonheidsspecialiste heeft namelijk ook een soort tent die gewoon in een kamer geplaatst kan worden. Hier moet je dan instaan als je de tanning ondergaat. Deze tent is er zodat de ruimte er omheen niet ook een andere kleur krijgt.

http://nettesokken.nl/