Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Waarom is het zo belangrijk om goed onderzoek te doen naar alle WiFi apparaten?

Wanneer u besluit om een nieuw draadloos intercomsysteem toe te voegen aan het steeds groter wordende aanbod van draadloze apparaten in uw huis of bedrijf, moet u eerst nadenken over de compatibiliteit met de producten die u al hebt (of die uw naaste buren hebben). U moet ook rekening houden met het bereik en de functies die u nodig hebt zoals bij een video deurbel het geval is.

Toen de draadloze consumentenproducten voor het eerst werden geïntroduceerd, maakten deze draadloze producten gebruik van het 49MHz-frequentiespectrum. Vroege draadloze telefoons gebruikten dit spectrum en het wordt nog steeds gebruikt door goedkope babymonitors en andere low-end draadloze apparaten.

  • Het heeft een kort bereik en is gevoelig voor veel interferentie. Je zult waarschijnlijk geen draadloze intercomsystemen meer vinden die dit spectrum gebruiken, of als je dat wel doet, zul je ze niet meer willen.

Op welke frequentie werkt een wifi deurbel precies?

Later zijn er 900 MHz producten op de markt gekomen die gebruik maken van analoge transmissietechnologie. Noch de 49MHz, noch deze vroege 900Mhz producten hebben enige vorm van beveiliging. Iedereen met een apparaat op dezelfde frequentie kan gesprekken afluisteren. Nieuwere digitale spread spectrum 900MHz producten verdelen de digitale transmissie over een reeks van frequenties zodat andere apparaten uw gesprekken niet kunnen afluisteren.

  • Digitale spread spectrum intercoms hebben ook een groter bereik dan de analoge 900Mhz apparaten. Er zijn momenteel ten minste twee draadloze intercoms op de markt, maar slechts één daarvan maakt gebruik van digitaal gespreid spectrum. Het draadloze intercomsysteem dat gebruik maakt van spread spectrum kan tot 1000 voet communiceren.

https://internetvergelijken.org/wifi-repeater/