Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je besparen op tickets voor een themapark en andere activiteiten? Hier een aantal tips

Ongetwijfeld zal het seizoen 2020 bij de themaparken in Nederland weinig verschillen van 2019, omdat er talrijke aanbiedingen voor tickets pretparken zullen zijn om u te verleiden tot deelname. De favoriete methode, met name van Tussauds, die Alton Towers, Chessington World of Adventure en Thorpe Park bezitten, is de 2 voor 1 bon. 2 voor 1 waardebon zal overal opduiken, van de zonkrant tot blikken bonen. En die blijken natuurlijk heel goed nieuws te zijn. Een gratis kaartje voor je favoriete pretpark! Hé, wie kan daar nu nee tegen zeggen? Goed voordat je de schaar uithaalt om de bonnen dit jaar uit te knippen, zijn hier een paar dingen die je moet overwegen voordat je beslist of 2 voor 1 themapark tickets je echt geld zullen besparen.

Wat moet je overwegen bij het kopen van een ticket voor een themapark?

  1. U zult verplicht zijn om 1 volwassen kaartje te kopen voor elke “gratis” kaartje dat u krijgt. Dit kan vaak een besparing elimineren, aangezien een full price ouderen ticket gekocht bij de tourniquets twee keer zo duur kan zijn als een gelijkaardig themapark ticket gekocht bij discount leveranciers zoals Loial Travel. Doe de bedragen eerst om te zien of 2 voor 1 vouchers je echt geld besparen of niet.
  2. Het “gratis” themaparkkaartje is vaak alleen voor kinderen verkrijgbaar. 3. Aangezien u een volledig geprijsd kaartje voor volwassenen moet kopen, hoeveel bespaart u dan? Kijk eens wat een kinderkaartje kost bij een discountverkoper en je kan merken dat je geld weggooit door een 2 voor 1 kaartje te gebruiken.
  3. Je kunt meestal maar één bon per transactie gebruiken, dus als je een grote groep hebt dan zal het kopen van een kortingskaart vaak goedkoper uitpakken dan het gebruik van een 2 voor 1 bon.
  4. Om uw 2 voor 1 voucher te gebruiken moet u in de rij staan bij de tourniquets. Dit kan vaak een lange en frustrerende ervaring zijn die de tijd die je in het pretpark doorbrengt zal verkorten. Als u tickets met korting koopt bij iemand als Loial Travel, kunt u meestal uw boekingsbevestigingsmail meenemen en direct uw tickets afhalen bij het voorboekingskantoor.
  5. Controleer de tijden waarop u de vouchers kunt gebruiken. Themaparken gebruiken 2 voor 1 vouchers om de parken te vullen op dagen dat de vraag laag is. Dit betekent vaak schooldagen. Controleer de kleine lettertjes (de ZEER kleine lettertjes) om er zeker van te zijn dat je de vouchers kunt gebruiken op de dagen dat je wilt gaan.

Hopelijk heb je wat aan de tips die ik je heb gegeven en kun je samen met je familie er op uit zonder te veel voor je entreekaartjes te betalen. Let op alle aanbieders en hun prijzen. Zet deze langs elkaar en kijk welke voor jullie het voordeligst is. 

https://ticketforsale.nl/dagje-uit/attractiepark/pretparken-nederland/