Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Personaliseer jouw huis!

We hebben in de corona periode heel wat uren thuis doorgebracht als je het thuiswerken, de avondklok en de gesloten horeca bij elkaar optelt. Daarom realiseren we ons nu hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in je eigen huis. Welke kleur verf, passende meubels en een prachtige keuken en badkamer zijn hierbij heel belangrijk, maar er zijn ook kleinere aanpassingen die je kunt doen waarmee je een persoonlijke touch geeft aan je eigen huis.

Creatieve oplossingen

Ik struin graag rond op Pinterest om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Zo hang ik mijn sieraden overzichtelijk en georganiseerd aan een prikbord bijvoorbeeld door ze op te hangen aan punaises. Daarnaast heb ik mijn eigen vakantiefoto’s gebruikt in plaats van de standaard afbeeldingen als wanddecoratie. En gebruik ik verstelbare douchestangen in mijn kledingkast om mijn schoenen praktisch in te bewaren.

Spullen opbergen

Naast het op creatieve wijze opbergen van mijn schoenen en sieraden, vind ik het belangrijk om mijn waardevolle spullen in een kluis te bewaren. Ik ben zelf niet zo goed in het bewaren van sleutels, die raak ik altijd kwijt, dus ik kies het liefst voor een kluis met een elektronisch slot. Wat ook leuk is, dat zag ik laatst bij iemand, een boek vermomd als kluis. Ze had deze net ontvangen, want zodra hij op de plank staat valt het helemaal niet op dat het geen boek is maar een boekkluis!

Creëer je eigen moestuin

Naast het hoekje in de tuin die je kunt reserveren om wat kruiden, groente en fruit te verbouwen, zijn er ook voor binnenshuis een heel aantal oplossingen. Er zijn speciale kruiden plantenbakjes, waardoor je gemakkelijk water bij kan schenken zodra dit op is. Er bestaan zelfs tegenwoordig ook klimaatkasten die de temperatuur, luchtvochtigheid en bewatering automatisch regelen waardoor je er bijna geen werk mee hebt. Ik ben zelf begonnen met de moestuintjes van de Albert Heijn, lekker gemakkelijk!