Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Een fijne schoorsteenveger uit Almere die je kan vertrouwen

Ik was op zoek naar een schoorsteenveger uit de omgeving van Almere die zijn werk in een keer goed kon doen. Deze week had ik al eerder een schoorsteenveger ingehuurd om mijn schoorsteen van de houtkachel schoon te maken. Maar ik had niet door dat hij nog een beginner was en daarom was mijn schoorsteen niet goed schoongemaakt door hem. Hier baalde ik flink van, omdat ik er veel geld voor heb betaald. Nu moest ik iemand anders huren om het nog een keer te laten doen.

Een schoorsteenveger uit Almere die verstand heeft

Natuurlijk had ik niet veel zin om nog een schoorsteenveger uit de omgeving van Almere te bellen om nogmaals een klus te laten doen, maar een andere optie had ik ook niet. Vroeger deed ik zelf mijn schoorstenen schoonmaken. Helaas heb ik nu meer rugklachten en kan ik niet meer op het dak. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik de website van Hendriks Vegers tegen. Daar zag ik dat ze een goede prijs aanbieden voor de diensten die zij uitleende. Daarom had ik hun opgebeld en mijn situatie uitgelegd. Ze snapte meteen wat er aan de hand was en we konden meteen snel een datum prikken.

Binnen no-time opgelost

Op de dag dat de schoorsteenverger zou komen, was hij ruim op tijd aanwezig. We hadden eerst een leuk praatje gemaakt en daarna vertelde ik precies wat het probleem was met de schoorsteen. Hij begreep precies wat ik bedoelde en ging meteen aan de slag. Binnen een uurtje stond hij alweer voor mijn deur en zei hij dat nu alles goed gereinigd is. Dit vond ik erg snel dus ik keer zelf een beetje en zag inderdaad dat het mooi schoon was. Een erg snel resultaat voor een goede prijs. Ik ga zeker vaker bij hen diensten kopen.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van deze schoorsteenveger? Bekijk dan eens de website van hendriksvegers.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij aanbieden voor een goede prijs. Daarnaast kunt u op de website makkelijk een afspraak maken via https://hendriksvegers.nl/schoorsteenveger-almere/.