Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Redenen om zonwerende folie te laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand

De zomers in Nederland worden steeds een beetje warmer en extremer. Met andere woorden, we hebben vaak langere perioden van goed weer of korte perioden van zeer extreem weer, zoals een hittegolf. Veel mensen zijn begonnen met het aanpassen van hun woning en ook veel ondernemers zijn hun bedrijfspanden aan het inrichten op het veranderende klimaat. Een van de maatregelen om te nemen tegen de hitte is zonwerende folie. Maar wat heeft zonwerende folie nou voor voordelen?

De voordelen van het laten plaatsen van zonwerende folie

Door zonwerende folie te plaatsen op de ruiten kan de opwarming door de zon op het glas gereduceerd worden met maar liefst 90%. Dat is niet alleen een stuk prettiger om te werken, maar het heeft een zeer positieve werking op het binnenklimaat! De temperatuur blijft constanter, zelfs als u naast het raam werkt, en de airco hoeft minder energie te verbruiken om de temperatuur op peil te houden. Bovendien beschermt zonwerende folie ook objecten en meubilair tegen de uv-straling van de zon – zonwerende folie is namelijk spiegelend, zodat ruim 99% van de schadelijke uv-straling wordt teruggekaatst.

Het verschil met zonneschermen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zonneschermen te laten plaatsen. Maar hier zijn wel wat nadelen aan verbonden. Zo wordt een zonnescherm vaak te laat naar beneden gelaten, waardoor de warmte al binnen is gekomen. Ook bij een laagstaande zon is dit geen ideale oplossing. Zonwerende folie is altijd werkzaam, zowel bij hoog- als laagstaande zon!

Laat raamfolie plaatsen door een specialist

All meer dan 40 jaar is Man Protection dé specialist op het gebied van zonwerende folie en dit aanbrengen. Natuurlijk bent u bij hen ook welkom voor andere soorten raamfolies zoals de warmtewerende raamfolie. Wilt u ook meer informatie over het laten plaatsen van raamfolies? Op de website vindt u alle contactgegevens. Neem contact op met de deskundige medewerkers van Man Protection voor een advies op maat.

https://www.manprotection.nl/