Holland winkelt
Image default
Relatie

Hulp en advies bij relatieproblemen

De beste Relatietherapie Deventer biedt al jaren hulp en trainingen bij relatie problemen. Zo proberen wij altijd de oorzaak te achterhalen en proberen we aan de hand daarvan het probleem op te lossen. Een relatie onderhoud draait dan ook vaak om een goede verbinding, vaak is er dan ook iets wat ervoor zorgt dat die verbinding niet lekker loopt. Wij proberen die oorzaak te achterhalen en door middel van de juiste therapie het probleem te verhelpen. Ook bieden we coaching aan voor meerdere dingen die er door leiden dat jij niet kunt doen wat je wilt doen.   

Relatie therapie en coaching 

Wij bieden voor verschillende problemen therapie aan zo hebben wij passende trainingen voor thuis. Maar is het bij ons voornamelijk praattherapie waarbij veel dingen bespreekbaar maken en kijken hoe we het anders kunnen doen. Ze kunnen wij voorkomen dat mensen uiteindelijk toch gaan scheiden, en de relatie nog een kans geven. Ook als al bent gescheiden kunnen wij helpen met onderhouden van contact en het maken van regels. Met name omdat kinderen er ook vaak onder leiden, en dan is het belangrijk dat u in het bijzijn van uw kind ook normaal met elkaar om gaat. 

Individuele coaching 

Naast relatietherapie bieden wij ook individuele coaching aan voor zowel volwassenen als kinderen. Dit kan om meerdere dingen gaan zoals problemen die te maken hebben met je financiële plaatje. Waardoor er erg veel stress ontstaat en mensen een burn-out krijgen. Ook zijn er mensen die er erg onder lijden dat ze eenzaam, en er niet goed mee om kunnen gaan. Of mensen slecht kunnen omgaan met hun emoties en daardoor gedragsproblemen krijgen. Waardoor ze veel problemen kunnen krijgen met de maatschappij, doordat anderen last van deze mensen krijgen. En je daardoor bijvoorbeeld ontslagen word op je werk, of helemaal niet word aangenomen.