Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Kloostertafel

Tafels99 uit Zevenaar maakt alle soorten eikenhouten tafels. We doen dat met een vast team in onze eigen werkplaats. We leveren tafels uit voorraad, maar maken ook tafels op maat.

De kloostertafel behoort tot het type tafel waarvan we er elk jaar het meest verkopen. Waarom dat is? Laten we uitleggen wat een kloostertafel is, dan snap je het direct.

Wat is een kloostertafel?

Wie op zoek is naar een mooie tafel voor in de woonkamer, of een eettafel voor in de eetkamer, staat voor een uitdaging. De tafel moet robuust genoeg zijn om elke dag intensief gebruikt worden, hij moet er mooi uitzien én hij moet passen in het interieur.

Een eikenhouten kloostertafel voldoet aan al die eisen. De kloostertafel is een tafel met een rijke historie, die op de een of andere manier helemaal tijdloos is. Zelf denken we dat dit komt door de combinatie van functioneel ontwerp en de natuurlijke en rustgevende uitstraling van eikenhout. Bovendien: het zoeken naar de beste prijs/kwaliteitverhouding is van alle tijden. Toegegeven, een kloostertafel van eikenhout is niet de goedkoopste tafel op de markt. Alleen…die goedkope tafels gaan al snel kapot. Er ontstaan krassen en lelijke beschadigingen. Een eikenhouten kloostertafel gaat een leven lang mee. Hij loopt misschien wat krassen en deuken op, maar daar wordt de kloostertafel juist mooier van! Als je de aanschafprijs vergelijkt met de levensduur, blijkt een kloostertafel ineens een stuk goedkoper!

Kloostertafel op maat

Het kiezen van de mooiste kloostertafel is best een uitdaging. Gelukkig hebben wij verstand van meubels. We helpen je graag bepalen welke kloostertafel het beste is voor jouw interieur. Misschien een kloostertafel van ongelakt hout, of juist eentje die mooi gelakt is. Wil je een standaardmaat, of net even wat anders? Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag een kloostertafel samen te stellen die perfect is voor jouw ruimte. Afmetingen, kleur, vorm van het tafelblad, onderstel, afwerking: jij zit aan de knoppen. Ben je er helemaal uit? Dan gaan onze meubelmakers voor je aan het werk, zodat jij over een paar weken een unieke kloostertafel in huis hebt!