Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels

Voor wie op zoek is naar een stoere tafel, die toch een natuurlijke uitstraling heeft, zijn industriële tafels een uitkomst. Zoek je een moderne tafel met een tijdloze uitstraling? Ook dan kom je uit bij een industriële tafel. Kun je niet kiezen tussen een tafel van metaal of eentje van hout? Ook dan is het antwoord: kijk eens bij de industriële tafels.

Wat zijn industriële tafels?

Industriële tafels hebben een robuust houten tafelblad, met krachtige metalen poten of onderstel. Deze combinatie van hout en metaal deed het in de beginjaren van deze interieurtrend vooral goed in lofts, maar inmiddels weet iedereen mooie industriële tafels te waarderen. Die populariteit komt niet in de laatste plaats doordat er een enorme variatie aan industriële tafels bestaat.

Veel verschillende modellen industriële tafels

Wie een paar minuten door het aanbod industriële tafels op onze webshop bladert heeft al snel door dat je echt alles wat je kunt verzinnen kunt bestellen. Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig, met een kruispoot of juist op een klassiek onderstel, het is allemaal uit voorraad leverbaar. Maar ook als jij op zoek bent naar industriële tafels die niet in ons assortiment te vinden zijn, zit je bij Tafels99.nl goed.

Industriële tafels op maat

Het grote verschil tussen www.tafels99.nl uit Zevenaar en andere aanbieders is dat wij alle industriële tafels zelf, op ambachtelijke wijze, produceren. We hebben daarvoor de beschikking over een eigen meubelwerkplaats waar onze gepassioneerde meubelmakers dag in, dag uit, aan het werk zijn om jouw interieurdromen waar te maken.

Vertel ons wat je wilt, wij bouwen het

Dus kom eens langs voor een gesprek met één van onze adviseurs. Deel je droominterieur met ons en wij vinden een manier om die dromen uit te laten komen.