Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Goedkope houten vloeren

Voor goedkope houten vloeren ben ik naar Bax Houthandel gegaan. Dat had ik namelijk als tip doorgekregen van mijn buren. Ik meldde hen dat ik mijn huis ga verbouwen en dat er onder andere in nieuwe houten vloer in gelegd gaat worden. Daarbij van mij de vraag aan hen of dat zij een goede vloerenwinkel kennen waar ik bijvoorbeeld laminaat kan kopen. En zo gaven zij dus Bax Houthandel aan. Zij hebben meerdere vestigingen, verdeeld over de Randstad. In dit blogje vertel ik graag mijn mening over Bax Houthandel en natuurlijk hoe het eindresultaat van de vloer in mijn huis is geworden.

Houten vloeren

Op de website van Bax Houthandel ben ik eerst naar hun assortiment houten vloeren gaan kijken. Zo kwam ik erachter dat zij echt heel veel verschillende houtsoorten hebben! En binnen die houtsoorten ook weer verschillende kleuren vloeren. Na mij enig voorbereid te hebben door gekeken te hebben naar wat er in hun assortiment zit, ben ik naar een vestiging van hun toe gegaan. Daar aangekomen stonden de houten vloeren prachtig gepresenteerd, door middel van mooie lampen. Daardoor kreeg je nog beter het gevoel dat de desbetreffende vloer waar je naar kijkt, in een woonkamer ligt. Bij het laminaat aangekomen zag ik dat zij daar ook nog allerlei verschillende soorten binnen hadden. Van hele donkerbruine en zwarte houten vloeren, tot en met een natuurlijke look en wit.

Keuze

Na dat allemaal bekeken te hebben, heb ik met een verkoper overlegd wat voor mij de beste keuze zou zijn. Hij vroeg mij toen naar hoe de woninginrichting gaat worden en welke meubels erin komen te staan. Toen ik dat had gezegd heeft hij mij de volledige witte vloer aangeraden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Ze zijn in ieder geval al van alles wezen opmeten en hij wordt nu op maat gemaakt.