Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Een romantisch teakhouten bankje

Heerlijk in de tuin zitten op een romantisch bankje? Een stationsbank die je aanschaft bij de Teakspecialist maakt dit heel eenvoudig mogelijk. Deze stationsbank heeft een prachtig model en is op decoratieve wijze met de hand gegraveerd. Hij is geschikt voor drie personen. Zit je romantisch met z’n tweeën, dan zit je lekker ruim. Wil je een grotere of een kleinere teakhouten bank? Ook dan zijn we je graag van dienst.

Net als al onze teakhouten meubelen is deze stationsbank gemaakt van de beste kwaliteit hout. Je kunt zelf kiezen of je hem bewerkt of dat je hem op natuurlijke wijze laat vergrijzen. De stationsbank zit heerlijk, met – of zonder kussen!

Luxe, zonder al teveel onderhoud Een teakhouten bank in je tuin zorgt voor een luxe uitstraling. Bovendien heeft het hout van zichzelf een natuurlijke kleur. Die combineert uitstekend met het groen in je tuin. Wil je niet steeds genoodzaakt zijn om groot onderhoud aan je bank te plegen, dan is teakhout door zijn hardheid een echte uitkomst.

Teakhout is lekker robuust en erg degelijk. Koop je bij de Teakspecialist een teakhouten bank, dan heb je hier jaren plezier van. Natuurlijk verkopen wij niet alleen banken voor in je tuin. Ook een teakhouten tuintafel maakt van je tuin een gezellige plek. En heb je al gekeken bij onze teakhouten lounge sets? Ze beantwoorden aan de meest actuele trend.

Bij de Teakspecialist bestel je de romantische stationsbank of andere teakhouten bank eenvoudig online. Je kiest probleemloos van je scherm, want alle maten staan vermeld. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze ruime showroom in Naarden. 

Meer weten? Neem gauw een kijkje op onze website!

https://www.deteakspecialist.nl