Holland winkelt
Image default
Winkelen

Mason Garments

Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, kom je zowel online als op straat vaak dezelfde merken tegen. Je kan blijven zoeken, maar de kans is groot dat je toch weer bij dezelfde merken eindigt. Mocht je daar genoeg van hebben en een keer op zoek zijn naar wat anders, en daarbovenop ook interesse hebben in een high-end merk van een designer, ga dan voor Mason Garments sneakers. Lees verder om meer te leren over de geschiedenis van dit merk, en welke waarden centraal staan bij de creatie van hun schoenen.

De geschiedenis van Mason Garments  

Mason Garments is het schoenenmerk van ontwerper Rendi Aditia. Rendi raakte tijdens zijn jeugd geïnspireerd door zijn grootouders, die een bedrijf hadden waarbij normen, waarden, vertrouwen en liefde hoog in het vaandel stonden. Zij zagen alle medewerkers als een grote bedrijfs-familie en dit raakte Rendi, ook al was hij nog jong. Daarnaast raakte hij geïnspireerd door de designer producten die hij om zich heen zag, met name door zijn moeder en broer die groot liefhebbers waren. Deze twee aanleidingen brachten hem ertoe om in 2012 Mason Garments op te richten, een schoenenmerk waarbij dezelfde waarden centraal staan die hij als kind bij zijn grootouders zag. Zo is het voor Mason Garments belangrijk dat de medewerkers van het bedrijf achter de gemeenschappelijke doelen centraal staan.  

Italiaans ambacht

Mason Garments gebruikt alleen de beste materialen uit Italië, een land waar ambacht op een hoog voetstuk staat en wat al veel designer schoenen voortgebracht heeft. Dit is dan ook het land waar de meeste Mason Garments schoenen geproduceerd worden. De schoenen die zij uitbrengen zien er prachtig uit en passen bij de tijd waar we in leven. De inspiratie is vaak terug te zien in de modellen. Zij hebben een groot aanbod aan sneakers, waarbij de Tia, Firenze, Genova en Torino het meest populair zijn. Het aanschaffen van een paar Mason Garments sneakers betekent het bezitten van een exclusief en stijlvol paar schoenen, die gegarandeerd zullen opvallen bij liefhebbers. Nu je op de hoogte bent van de waarden die ten grondslag liggen aan de creatie van deze schoenen, zul je ze waarschijnlijk nog meer waarderen en bewonderen!