Holland winkelt
Image default
Winkelen

Een rubberen stalmat kopen voor de dieren

Heb je een stal en wil je de paarden en de koeien een goede en droge stal bieden? Dan is een rubberen stalmat kopen een perfecte oplossing hiervoor. De rubberen stalmat kopen zorgt ervoor dat de stal van voornamelijk dus paarden en koeien droog blijft, maar daarnaast zorgt het er ook voor dat er geen urine in de grond trekt en is de mat slijtvast. Ook is een stalmat bestand tegen het gebruik van schoonmaakmiddelen, waardoor de mat gemakkelijk kan worden gereinigd. Je kunt de rubberen stalmat kopen voor in een trailer, stalgang of een ligbox. Het is een perfecte manier om de dieren een fijne omgeving te bieden, waar ze niet in hun eigen urine hoeven te staan en waar ze lekker droog kunnen bewegen. 

Training

Wanneer paarden een zware training hebben gehad is het voor hen een fijne manier om even tot rust te komen in een stal. Met een rubberen stalmat kopen kan je dit comfort van het dier nog extra vergroten. Wanneer het paard dan in de stal aankomt is het een schone stal die lekke droog aanvoelt, waar er rustig kan worden bijgekomen van de wedstrijd die het paard heeft gereden. Ook voor koeien is de rubberen stalmat kopen een echte aanrader. Koeien hebben ook hun rust nodig en dat hebben ze onder andere nodig voor het produceren van melk. Door de stalmat in de stal te leggen kan de koe meer tot rust komen en dat komt de melkproductie ook ten goede. 

Soorten

Je hebt diverse soorten wanneer je een rubberen stalmat gaat kopen. De diktes kunnen variëren tussen de 17 en 20 mm dik en daarnaast is de breedte en de lengte ook nog belangrijk. Het is het beste wanneer de gehele stal wordt vol gelegd met de matten, zodat er overal comfort kan worden geboden aan de dieren.