Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Loodgieter-apeldoorn.nl, jouw loodgieter in omgeving

Ik heb laatst een dienst bij loodgieter-apeldoorn.nl genomen en het was echt een fijn samenwerking. Normaal gesproken ben ik niet iemand die zo snel een loodgieter belt, omdat ik zelf best handig ben ik zulke klusjes. Alleen er was iets mis met mijn afvoer en ik kon er maar niet achterkomen wat het was. Daarom had ik hiervoor echt een expert nodig die meer van zijn vak wist dan ik. Dus ben ik gaan zoeken op het internet. 

Snel een afspraak maken via loodgieter-apeldoorn.nl

Ik had nog nooit van de website loodgieter-apeldoorn.nl gehoord, totdat een goede vriend van mij deze aanraadde. Hij zei dat ze goed werk leveren voor een redelijk goedkope prijs. Normaal zou ik mijn vaste loodgieter inzetten om dit klusje te klaren, maar hij was op vakantie en ik was anders bang dat mijn afvoer naar de knoppen zou gaan. Dus nam ik zijn advies op en heb ik contact gezocht met het bedrijf. Ze waren erg flexibel met datums en konden meteen een paar dagen later langskomen om eens te kijken. 

Goed vakmanschap

De loodgieter was ruim op tijd aanwezig en kon meteen aan de slag. Terwijl hij even ging kijken wat er aan de hand was kon ik mijn eigen dingetjes in de tussentijd doen. Na ongeveer een uur riep de loodgieter mij om te vertellen dat er een bepaald onderdeel stuk was gegaan in de afvoer. Deze had hij toevallig in zijn wagen liggen en kon hij meteen vast monteren. Ik vond dit echt super service en hij heeft mijn afvoer gerepareerd. Ik had hem nog een extra fooi gegeven omdat hij binnen no-time mijn afvoer had gefixt en hij zo aardig was. Ik ga zeker vaker hun diensten nemen, omdat ze echt goed werk leveren.

Maak jouw afspraak

Wilt u ook een afspraak maken bij de beste loodgieter van de omgeving van Apeldoorn? Bekijk dan eens de website van loodgieter-apeldoorn.nl voor meer informatie over de diensten die zij kunnen verrichten voor u en daarnaast kunt u daar alle contactgegevens vinden om een afspraak te maken met de loodgieter.