Holland winkelt
Image default
Tweewielers

Komaki X2 Vogue Specificaties, snelheid, prijs en kleur

KOMAKI X2 VOGUE elektrische step is een hoogwaardige moderne step die is uitgerust met alle geavanceerde functies. een van de beste elektrische steps in Nederland.

De X2 Vogue is een elektrische step van Komaki. Het heeft functies zoals een oplaadpoort, een volledig LED-koplamp, een antidiefstalslot en een volledig digitaal instrumentenpaneel dat informatie weergeeft zoals snelheid, batterijpercentage, tijd en een dagteller.

De beschikbare functies maken de step tot een van de goedkope elektrische steps in Nederland. De X2 Vogue krijgt een motor van 72V, die 6-8 uur nodig heeft om volledig op te laden.

Hij heeft een telescopische schokdemperophanging aan de voorkant, terwijl hij aan de achterkant een hydraulische schokdemper heeft . De elektrische step is voorzien van een schijfrem aan de voorzijde en een drum unit aan de achterzijde.

De ex-showroomprijs van de X2 Vogue is 44.996 euro, dus het is een van de goedkope elektrische steps in Nederland en is verkrijgbaar in drie kleuren: kobaltblauw, leisteenzilver en rood zilver.

De concurrenten van X2 Vogue zijn Palatino Ryan, Hero Electric Dash, Indus Yo Xplor en Evolet Derby. Al deze steps behoren tot de beste elektrische steps in Nederland.

Komaki X2 Vogue-specificatie

De prijs waartegen Komaki X2 Vogue beschikbaar is in Nederland is 47.00 euro, daarom is het een van de goedkope elektrische steps in Nederland. X2 Vogue wordt aangedreven door een 72 V naafmotor.

Comfort in X2 Vogue

Als we het hebben over Comfort, X2 Vogue heeft een oplaadtijd van 6-8 uur.

X2 Vogue-transmissie

Komaki X2 Vogue’s prestaties worden ondersteund door automatische transmissie.

X2 Vogue Body

X2 Vogue elektrische step heeft telescopische schokdemperophangingen aan de voorkant met 90/90-12 voorband, terwijl hij hydraulische schokdempers heeft aan de achterkant met 3.00-10 achterband. Hij heeft lichtmetalen velgen.

Bereik van de X2 Vogue

Het bereik van de Komaki X2 Vogue is 85 km/oplading.

Oplaadtijd van de X2 Vogue

De Komaki X2 Vogue heeft ongeveer 6-8 uur nodig.

Afmetingen van X2 Vogue

X2 Vogue heeft een hoogte van 1130 mm, een lengte van 1860 mm en ook een breedte van 720 mm en heeft een zitcapaciteit van 2 personen. Wat dus betekent dat dit een geschikte e-step voor 2 personen is. 

X2 Vogue-alternatieven of concurrenten 

De belangrijkste concurrenten van de X2 Vogue elektrische step zijn Revolt Motors RV 400, Komaki MX3, Oben EV Roar, Komaki M-5, Revolt Motors RV 300 en Tork Kratos

Komaki X2 Vogue key Highlights

Rijbereik85 km/opladenOplaadtijd batterij6-8 uurBatterijLithium-ionBatterijcapaciteit 72V/ 24 AhTopsnelheid90 km/u

Kenmerken van Komaki X2 Vogue

Enkele van de belangrijke kenmerken van Komaki 2 Vogue zijn comfortabel zitten, mobiel oplaadpunt, antidiefstalslot, telescopische schokdemper, vergrendeling op afstand, geluidvrij voertuig, regeneratief remmen.

Zelfdiagnose, reparatieschakelaar en Reverse Park Facility. Al deze eigenschappen maken de step tot een van de goedkope elektrische steps in Nederland.

De X2 Vogue heeft een LED-koplamp en een batterij van 72 V/20-30 Ah. Het heeft een schijfrem en telescopische schokdemper aan de voorkant, terwijl een hydraulische schokdemper en een trommelrem aan de achterkant. De beschikbare functies maken de step tot een van de goedkope elektrische steps in Nederland.

Van een normale oplader heeft de X2 Vogue-batterij 6-8 uur nodig om volledig op te laden. De step heeft alleen zelfstart en heeft LED DRL’s Koplamp & Achterlicht.

Het heeft een lage batterij-indicator, digitale snelheidsmeter, toerenteller, digitale kilometerteller, evenals een digitale dagteller, console en een pass-schakelaar en klok.

 

https://nr1elektrischestep.nl/