Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Stijlvolle kleding hoeft niet te duur te zijn

Sommige mensen zijn gewoon in-tune met mode, in staat een leuk ensemble in elkaar te gooien dat er veel duurder uitziet. En op het eerste gezicht lijkt het alsof ze vloeiend genoeg zijn om ook dat inkomensniveau te hebben, in stijl als een miljonair gekleed.

Maar uiterlijk kan bedriegen als het om mode gaat. En het is eigenlijk heel gemakkelijk om er chic uit te zien zonder uit te geven (of te verkopen).

Dus als je op het volgende feestje hoofden wilt laten omdraaien of complimentjes wilt krijgen van al je vrienden, is het tijd om te leren hoe je modebewust kunt zijn met het budget dat je hebt. Als je er chic uit wilt zien zonder al je geld uit te geven, is dat mogelijk!

Wees trendbewust

Als het erom gaat er stijlvol uit te zien, loont het om de trends te volgen. Maar als je niet super savvy bent als het op bijhouden van de nieuwste trends aankomt, is dat niet erg! Je hoeft je geld niet uit te geven aan meerdere abonnementen op modetijdschriften om te weten wat in de mode is of een professionele stylist in te huren om voor je te winkelen. In plaats daarvan kun je, terwijl je aan het klussen bent of naar de sportschool gaat, op de achtergrond een mode tv programma streamen om de tijd te doden. Je kunt ook op Pinterest snuffelen of modeblogs volgen, die allemaal gratis zijn.

Via deze verkooppunten krijg je inzicht in hoe je stijlen kunt mengen, kleuren kunt coördineren en prints en stukken met elkaar kunt mengen om verbazend chique ensembles te maken. Je zult onderliggende thema’s van de komende seizoenen kunnen volgen, zoals prints, rokensilhouetten en zelfs haar- en make-up stijlen.

Tip: kijk voor stijlvolle kleding die zeker niet te duur eens bij het Nederlandse merk Zusss