Holland winkelt
Image default
Kunst en Kitsch

Kerstpakketten online bestellen

De traditie dat kerstpakketten aan het eind van het jaar worden uitgedeeld aan de medewerkers is het begin 1800 ontstaan. Het bewaren van voedsel was in de lange wintermaanden niet eenvoudig. Het was de in een aantal streken de gewoonte bij de boeren langs te gaan en de boer een zalig kerstfeest te wensen. De boer bood de mensen dan eten en drinken aan. Ook de knecht en meiden kregen een mand mee met allerlei lekkers en nuttigs voor de familie thuis als dank voor hun harde werk. Deze traditie werd overgenomen door ambachtslieden en is in Nederland nog steeds mateloos populair.

Het weggeven van een pakket met verschillende geschenken zowel eten en drinken als presentjes is nog altijd het populairste kerstgeschenk. Natuurlijk zijn er ook de kerstgratificatie waarin de waardering in klinkende munt wordt uitbetaald of de keuze om zelf iets uit te kiezen met een waardebon, maar uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de Nederlanders een kerstpakket toch het leukst vindt om te krijgen. Het is in veel families een heel feest als papa of mama met de doos thuiskomt en je gezamenlijk gaat kijken welke verrassingen er dit jaar inzitten.

De gemiddelde prijs van een kerstpakket ligt tussen de € 35,00 en € 50,00.

Wat moet er in het kerstpakket?

Tegenwoordig wordt een mix van lekkere maar ook nuttige voedingsmiddelen voor het hele gezin op prijs gesteld. Dus geen pate en hele aparte compote, maar een lekker flesje wijn en chips en snoepjes voor de kids. Hierbij wordt vaak ook mooi geschenk gedaan zoals een plaid voor in huis of een grillplaat. Zo is er voor iedereen wat wils en dat is de bedoeling van het kerstpakket.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket in een bepaald thema of in een bepaalde kleurstelling te doen. Denk aan een Italiaans thema met allemaal Italiaanse artikelen of een pakket uitgevoerd in de kleuren zwart met goud. Ook zijn er pakketten die je helemaal zelf kunt samenstellen.

Bij Relatiegeschenk4you hebben we keuze uit ruim 300 pakketten, in vele prijsklassen en samenstellingen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment kerstpakketten. Wilt u meer weten over al onze kerstgeschenken neem dan gerust een kijkje op www.relatiegeschenk4you.nl. Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden van kerstgeschenken en kerstpakketten neem contact met ons op via de mail info@relatiegeschenk4you.nlof bel ons via 0546-433120.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/kerstgeschenken-bedrukken/